Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezeknek a hajszíneknek (kép...

Ezeknek a hajszíneknek (kép lenn) mi a nevük? (azt gondolom, h. valamilyen vörös v barnás, de milyen) és melyik festék van ilyesmi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. okt. 24. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem rezvoros
2009. okt. 24. 00:15
 2/4 A kérdező kommentje:
én is azt hittem de nem, mert a rézvörös hajfestékek azok ennél"narancsosabbak"
2009. okt. 24. 00:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Az első nem rézvörös, hanem nem tudom milyen :D, talán intenzív vörös. A második, az pedig rézvörös, de az is lehetséges, sőt biztos, hogy fodrász keverte, ebben az esetben bármilyen színekből lehet.

És egy jó tanács, sose hidd azt, hogy olyan színű lesz a hajad, mint a festékesdobozon, mindíg sötétebb lesz az árnyalat.

2009. okt. 24. 07:46
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:) bááár én pont ellenkezőképp jártam...világosabb lett mint a dobozon, pedig barna hajam van...vmi ilyesmi vöröset akrtam, de most úgy néz ki, mintha szőke akartam vna lenni de nem jött össze teljesen:D
2009. okt. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!