Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mi a véleményetek...

Fiúk, nektek mi a véleményetek a szemöldöktetoválásról? Nagyon úgy gondoljátok, hogy természetellenes? A szálazott szemöldöktetoválás "elvileg" természetesebb hatást kelt, mint a satírozott. Melyik jön be jobban?

Figyelt kérdés

És még valami. Számotokra mi meríti ki a műnő fogalmát? Tetszenek nektek, vagy a természetesebb szépségű lányok mellett teszitek le a voksotokat?

Satírozott: [link]

Szálazásos: [link]

2013. júl. 29. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legszebb, hogyha egy lányon a 'saját' szemöldöke van, nem pedig tetoválás. Persze van olyan ember, akinek ritkább a szemöldöke és az csúnya.. így meglehet érteni, hogy kitetováltatja. De a legtöbb ember azért megy tetováltatni, mert nagyon kiszedte a szemöldökét anno és nm nőtt vissza neki rendesen. De viszont mikor kitetoválják, a szemöldököt legyantázzák teljesen és húznak egy csíkot, ez nekem nagyon természetellenes hatást kelt. Ma már olyan fejlett az orvostudomány, hogy szemöldököt is ültetnek be, valóban nem kevés pénzbe kerül, de úgy gondolom, hogy sokkal többet ér az, mint hogy kitetoválják az ember szemöldökét.

Műnő: szája fel van töltve, mű melle van, talán még a hátsójában is van szilikon. Derék alatti póthaja van. Mindig ki van sminkelve. Minden héten megy műkörmöshöz.

[link]

(valahogy így néz ki szerintem)

Egyébként ha nagyon választani kellene a két szemöldök között, akkor inkább a szálazott, valamennyivel természetesebb hatást kelt. L

2013. júl. 29. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. És köszönöm,hogy kifejtetted a véleményed, plusz a műnő fogalmát.
2013. júl. 29. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Srácként, nem járnék egy olyan csajjal sem, akinek tetovált a szemöldöke. A szemébe néznék, és egyszerűen vonzza a tekintetem :S Szerintem nagyon nem szép.
2013. júl. 29. 22:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen...mindenki másként gondolja.
2013. júl. 30. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!