Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek hogy nézek ki?

Fiúk szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Gyúrni járok és ezért sokan mondják, hogy túl férfias vagyok. Még ujságoktól is megkerestek hogy olyan a testem mint egy férfinak. Értékelnétek 1-5- ig?

[link]

2013. júl. 29. 13:33
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nő vagyok!
2013. júl. 29. 18:14
 22/28 anonim ***** válasza:
Kicsit sok, de ezt ellensúlyozd viselkedéssel, mosollyal, nőies ruhával/ hajjal. Egy vmit meg kéne említsek még: ez a szolis agyonbarnított bőr nagyon ronda, plusz a neonszínek..... Ez nem nőies semmilyen szinten.
2013. júl. 30. 02:13
 23/28 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, a tippeket.
2013. júl. 30. 09:41
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekem bejön a képen szereplő csajos, még pont jó, mert még nem kockás a hasa. Egy négyes nálam. Azért nem ötös, mert nagyon barna (még esetleg ha ki is van kenve, akkor is). :D
2013. júl. 30. 10:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem sok, nagyon jó test ami a képen van. Persze a képen nem te vagy, ez a fentebbi linkekből nyilvánvaló. Aki egy ilyen testet elér, rég nincs szüksége arra, hogy gyakorin tegyen fel ilyen buta kérdéseket. Az itteni átlag puhap*csöknek, vagy zsírállatoknak úgyis túl izmos ez a test.
2013. júl. 30. 23:15
 26/28 anonim válasza:
Én lány vagyok és szerintem egyáltalán nem vagy férfias, szép kockás hasad van és baromi irigylésre méltó alakod. Ha gigászi széles, kigyúrt vállad lenne, akkor lennél férfias. Nem is értem, hogy egy ilyen csaj miért kér megerősítést.
2013. aug. 1. 23:22
 27/28 anonim válasza:
Nem szeretem a túl izmos csajokat, de te még simán beleférnél. Szexi vagy. ;)
2013. aug. 4. 16:41
 28/28 anonim válasza:
tökéletes, miért nincsenek ilyen lányok méég
2013. aug. 5. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!