Segítség! Tudtok nagy lábú nőknek/lányoknak Budapest 22. kerületben cipőboltot?
Még csak 13 éves vagyok, sőt csak decemberben leszek annyi és máris 41-42-es lábam van!!! Szóval nagyon kérlek ha tudtok cipőboltot ahol vannak normális cipők nagy méretben, írjátok le!
Amúgy manapság sok gyereknek nagy a lába (pl. a barátnőmnek is) szóval nem értem, hogy miért állnak meg a női cipőméretek 39-40-es számnál!
Bunkó, trágár választ nem kérek.
Minek írtad ki még egyszer a kérdést??
Ezt reggel is láttam már...
Egyes: nem másodszor írtam ki, legalábbis nekem ez az első és nem adta ki, hogy lenne hasnló kérdés. (nem kapsz kezet)
Kettes: utcai cipőnek oké, de ünneplős cipő is kell néha (sulis ünnepségek stb.) (megy a zöld kéz)
Hármas: igen, csak nem nőit. :) Vagy félreértettél, vagy nem jártál még cipőboltban. (ez így csak piros kéz, bocs) Ha mégis igazad van: kérlek írd le, hogy mit értesz "mindenhol" alatt, azaz milyen cipőboltokban jártál, ahol 41-42-es NŐI cipőt láttál. Ja, Deichmann és Humanic egy kalap ..., és még drága is ahhoz képest. Szóval azt ne mondd. Plusz barátnőm ott se talált magának megfelelőt és neki is 42-es lába van.
Továbbra is várom a válaszokat. Köszi.
De szigorú itt valaki. :) 3-as vagyok, akit szépen lepontoztál, utólag is köszönöm. Legszívesebben nem írnék választ segítségnek, de igazából nem is érdekel, nem a kezekért csinálom.
Nekem is 41-es a lábam, néha 42-es kell, és mindig találok a Deichmannban, de ha valahol máshol vennék, és esetleg nincs kirakva ebben a méretben, akkor megkérem, hogy nézzenek nekem a raktárban. Ez sokszor bejött. Húgomnak 38-39-es, és ő nehezebben talál sokszor, mert az ő mérete az átlag, és azt viszik a legtöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!