Tudtok kreatív fotó ötletet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Facebook-ra szeretnék egy új profilképet csinálni. Nem szeretnék olyan képet ahol a tükör előtt telefonnal pózolok mert szerintem az nagyon gáz és átlagos…(nem ilyen a profil képem) Anyukám fotós úgy ,hogy profi kép lesz! De szeretnék egy olyan képet felrakni ami kreatív ,nem kell ,hogy nagyon extrém legyen hanem csak egy pici aprósággal legyen feldobva ,hogy ne legyen átlagos.
A válaszokat előre is köszönöm! 13/L
2013. júl. 28. 19:30
1/6 anonim válasza:
Arcod egyik fele árnyékban, a másikat a nap süsse :)
2/6 anonim válasza:
Elképesztő, hogy az ilyen idős lányok mennyire egyszerre gondolkodnak... :D De komolyan. Én is pont ma, vagy csak egy pár napja gondolkoztam ezen. Ha tudtok még jó ötleteket, akkor azokat én is szívesen fogadom :) 13/L
3/6 anonim válasza:
lehetne mondjuk fejjel lefelé vagy egy virág a füled mögött
4/6 anonim válasza:
lehet:
-fekete-fehér
-szalma kalapban
-vízben,hogy csak a szemed látszik ki
-fűben
-fa mögött
5/6 anonim válasza:
nekem azis szokott tetszeni amikor a szel fujja a lanyok hajat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!