Mennyi a testsúlyotok? (többi lent)
Figyelt kérdés
A kérdésemet azért itt teszem fel, mert ezt témakört véleményem szerint minden korosztály és nem használja!!!Kiváncsi vagyok, hogy mennyi a gyakorikérdések látogatóinak átlag testsúlya?
Súlyt és egy nemet kérnék!
A végén átlagot számolunk! :)
2013. júl. 28. 17:59
1/26 anonim válasza:
nem tudom, nem vagyok kövér szóval nem méregetem magamat
2/26 anonim válasza:
Nagyon sok,69kg. vagyok,gyogyszerektöl hiztam meg gyorsan 20 kg.-ot,es eleg alacsony vagyok,155.
48/nö
3/26 anonim válasza:
51 kg vagyok és nő, bár szerintem fontos említeni a kort és a magasságot is, hogy teljesebb legyen a kép: 160 cm és 24.
5/26 anonim válasza:
38éves nő vagyok két gyerekkel 170cm és 61kg
8/26 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, amikor mindenki csak azért kezd el fogyókúrázni/sportolni mert x kiló és még kell fogynia ötöt..nem mindegy hogy nehéz-e a csontod, stb..
de ha fontos 170cm/54 kg/ 15/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!