Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Koi-ponty tetoválás mintákat...

Koi-ponty tetoválás mintákat megoszt velem valaki?

Figyelt kérdés
Koi-ponty tetoválás mintákat szeretnék gyűjteni (google-ba találtam 1-2t, de szeretném kérni, hogyha más is rendelkezik ilyennel, ossza meg velem. Szeretnék saját magamnak tervezni egyet, de először mindenképpen látni akarnék néhány példát, hogy honnan induljak ki. Elsőként, hogy egyáltalán miben különül el a többi haltól - azon kívül, hogy sárga?! :-) Köszi, ha megértetted a kérésem, és segítesz is!
2009. okt. 23. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
2009. okt. 23. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz szépen!
2009. okt. 23. 16:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdésem lenne. A látottak alapján -szinte- minden hal mellett található virág. Ez ízlés kérdése, vagy esetleg hozzá tartozik a Koi-Pontyhoz valamilyen formában ez a motívum?
2009. okt. 23. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
nem az első vok, de hát igen, úgy jobban mutat vele
2009. okt. 23. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ez a klasszikus japán tetoválás azt hiszem, vagy cseresznyevirág vagy víz van a koi mellett. Szerintem így mutat jól. De nem kötelező XD

első voltam

2009. okt. 24. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
2009. nov. 7. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!