Hogy néz ki egy 23 éves férfi akiből kinézik hogy 23 éves?
a kérdés talán furcsa de engem valóban érdekelne mert engem kb 16 - 18-nak néznek 23 éves létemre
nos érdekelne hogy akkor milyen is az a külső ... szóval linkeljetek képet vagy írjátok körül
köszi :)
23/F
ember, ezzel csak szopatnak. mindig. nincs kivétel
nem kell komolyan venni se reagálni rá, el kell engedni a füled mellett
"ember, ezzel csak szopatnak. mindig. nincs kivétel
nem kell komolyan venni se reagálni rá, el kell engedni a füled mellett"
hát nem tudom :) ennyi ember csak nem beszélt össze :)) főleg munkahelyen van így .. mindenki azt hiszi hogy diák munkás vagyok és nem akarnak komolyan venni :DD
"Üdvözlet sorstársak! 23 F vagyok én is ugyan ebben a cipőben! :D Alapítsunk klubot? :)"
örök tizenévesek klubbja :) és mindenki ki van közösítve aki idősebbnek néz ki :DD
ha ezt mondják, akkor tényleg így nézel ki, de csak szopatnak ezzel. attól még fel lehet őket szedni, tehát lényegtelen mit mondanak
Tesómtól pont a héten kértek személyit egyszerű klubtagsághoz:)
Vőlegényem 23 évsen lottót akart venni full borostásan éselkérték a személyijét, komolyan a Lottózóban...
Én igaz nő vagyok, de all inclusive hotelben sört csapoltattam, ugye ingyen...erre, vagyok-e18... Elhiheted köpni nyelni nem tudtam, hiszen közelebb voltam már akkor a 30-hoz, mint a 18-hoz....
Az ortopédián pedig azt mondja az orvos, h ilyen 19-20 évsen ilyen gondomnak nem kellene lennie, néztem rá...lenéz a leletemre...őő...26 évesen se..:):) vigyorogtam mint a tejbetök.
Igazából ez a 23 pont olyan, hogy van aki 18 évesen úgy néz ki és vqn aki 30... Én 27 évesen sem tudomeldönteni..
Múltkor. 21 éves srácot 26-nak néztem, a velemnegyidőset pedig 22-nek...pont eldönthetetlen kor....
Legyen mar rendes szakálla, de pihéje:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!