Hogyan lehet leadni a fölösleges "úszógumit" a has alsó részéről? Csak tornával? Nincs krém rá v vmi?
Figyelt kérdés
2008. jún. 26. 20:08
1/2 anonim válasza:
Nekem is van ott egy pici sajnos,szerintem a torna lenne a leghatásosabb,de vannak ilyen feszesítő krémek,nem tudom azok mennyire hatásosak,esetleg fogyasztó tabletták..ha beveszed akkor elvileg egésznap teltség érzeted lesz,vagyis nem fogsz enni tehát nem hízol...vagy pedig zsírleszívás...de az nagyon drága.
2/2 anonim válasza:
Én a zsírleszívást nem ajánlom, mert lehet, hogy hatásosnak tűnik, de nem az. Hiszen hiába szívják le rólad a felesleg zsírt, attól még ugyanúgy azthiszi a szervezeted, hogy még mindig enned kell, és azt amit leszívtak rólad drága pénzért, azt visszahízod. Szóval semmi értelme nincs. Én a mindennapos mozgást, illetve a napi 5 táplálkozást javaslom, DE! nem ugyanabban a mennyiségben amennyit enni szoktál, hanem mindenből csak piciket. Az első hét az elég nehéz, de ha jól csinálod, akkor utánna már összeszűkül a gyomrod, és már jobban teltség érzeted lesz már pl. egy olyan kaja után amiből sok mennyiséget is el tudtál fogyasztani!
Remélem segítettem, így pár évvel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!