Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen...

Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Szóval:stílusilag nem behatárolható,szereti a laza és a nőies cuccokat is.Szereti az ékszereket és a fülébe több luk van.A balban 3 vagy 4,a jobban pedig 2 esetleg 3.A haját általában kiengedi.Szoknyát nem nagyon hord,csak ha rájön a szoknya hordhatnék,de amúgy nem igazán.

Mit gondoltok az ilyen lányokról?Amúgy tiniről van szó.A kérdés leginkább a több fülbevalóra utal,mit gondoltok róla?Tetszik,nem tetszik?

Légyszi írjatok kort is:$

2009. okt. 22. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok:)

Szerintem a füllyuk aztán már a legkevésbé sem számít...

Mivel nekem midnkét fülemben 4-4 lyuk van, és mindig kiengedem a hajam, nem is látszik:S

De azért engem is érdekelne h az lyen lány bejön-e a fiúknak:)

14/L

2009. okt. 22. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:

kösszi a választ!

Én is 14/L vagyok,amúgy:)))

Hát amúgy biztos lesz bal 3,jobb 2 lukam:D

2009. okt. 22. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát,így elmondottak alapján nem rossz,a hosszú haj a tuti jó,dehogy nem szeretsz szoknyát hordani az gáz.Én imádom a miniszoknyás nőis cuccokba lévő lányokat.Küldj képet,hogy reális képet kajunk rólad,sztem ne lazán öltözködj,hanem nőiesen.
2009. okt. 23. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
jah lemaradt a végéről 22F
2009. okt. 23. 00:24
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

képet nem tudok linkelni,bocsi.Néha hordok szoknyát,meg fogok is majd tavasszal.Csak belenézek a tükörbe és azt látom,hogy nagy a fenekem,vastag a combom,hájas a hasam:(:( Ezen most dolgozok,hogy megváltozzon,és ha elégedett leszek magammal,akkor természetesen hordok gyakrabban szoknyát!:)

2009. okt. 23. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Megint tegnapi 22F,ha kell segítség akkor írj nekem privit,Segítek edzsétervben meg a módszerekben meg,hogy mit hogyan kell.
2009. okt. 23. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!