Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Szóval:stílusilag nem behatárolható,szereti a laza és a nőies cuccokat is.Szereti az ékszereket és a fülébe több luk van.A balban 3 vagy 4,a jobban pedig 2 esetleg 3.A haját általában kiengedi.Szoknyát nem nagyon hord,csak ha rájön a szoknya hordhatnék,de amúgy nem igazán.
Mit gondoltok az ilyen lányokról?Amúgy tiniről van szó.A kérdés leginkább a több fülbevalóra utal,mit gondoltok róla?Tetszik,nem tetszik?
Légyszi írjatok kort is:$
Én is pont ilyen vagyok:)
Szerintem a füllyuk aztán már a legkevésbé sem számít...
Mivel nekem midnkét fülemben 4-4 lyuk van, és mindig kiengedem a hajam, nem is látszik:S
De azért engem is érdekelne h az lyen lány bejön-e a fiúknak:)
14/L
kösszi a választ!
Én is 14/L vagyok,amúgy:)))
Hát amúgy biztos lesz bal 3,jobb 2 lukam:D
köszi a választ!
képet nem tudok linkelni,bocsi.Néha hordok szoknyát,meg fogok is majd tavasszal.Csak belenézek a tükörbe és azt látom,hogy nagy a fenekem,vastag a combom,hájas a hasam:(:( Ezen most dolgozok,hogy megváltozzon,és ha elégedett leszek magammal,akkor természetesen hordok gyakrabban szoknyát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!