Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek bejönnek az...

Fiuk! Nektek bejönnek az ilyen alkatú/izmos lányok? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 23. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A futás nem izmosít, a profi futók sem a futástól lettek olyanok, hanem a súlyzós edzéstől. Az meg, amit manapság futásnak neveznek az emberek, hogy körbelötyögi a háztömböt meg aztán végképp nem izmosít. A sprint és az intervallum már egy fokkal értelmesebb. De alapvetően vannak náluk sokkal hatékonyabb módszerek az izmosodásra.

On: be, nagyon is be :D

2013. júl. 25. 13:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem ez már sok.
2013. júl. 27. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy lenne ez sok, vagy ferfias??? Semmi ferfias nincs ezeken a lanyokon, az izom nem ferfi dolog, minden nonek van izomzata, es ha egeszseges eletmodot folytatsz, nem vagy lusta kanapen szetterulo hulladekkajat zabalo, akkor sportolsz, es ha sportolsz akkor fitt leszel. Ezeknek a lanyoknak megvannak a noi idomaik, szep csipo, kerek fenek, szep mellek, van rajtuk “fognivalo” is, csak eppen fittek is melle! Ez az egeszseges alak!! Azoknal a ferfiak akiknek ez “sok” meg “ferfias” csak kisebbsegi komplexust valt ki, fenyegetve erzik magukat. Kepzeljetek el sracok, akkor huzzatok bele, mert minden masodik sracnak rendes csocse van, es az viszont tenyleg eleg noies!! :D vicc kategoria hogy “bodyshaming” megy az egeszseges eletet elo, egeszsegesen kinezo nok fele is. Pff nehogy 2korrel tobbet fussak es belecsusszak a tul jo kategoriaba es ne kelljek egy kispocsu luzernek
2022. márc. 2. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok meg mindig. Gyerekkorom ota versenyszeruen sportolok, ezaltal hal’istennek izmos vagyok, izmos a combom, a vadlim messzirol eszreveheto, a hatam, vallam, bicepsz,tricepsz,alkar! Ettol fuggetlenul noies alkatom nyilvan nem tunt el, mert ez nem igy mukodik. Nem f@szt novesztettem, csak erosodtem a sportnak koszonhetoen, szalkas feszes testem van!!! Nagyon is orulok, es az eddigi partnereim is orultek sot meglepodtek, mert a lanyok nagy resze egy puha plotyi, mesztelencsiga tapintasu ami szerintem nem tul esztetikus es nem is egeszseges. Farmerben meg kineznek valahogy azok a labak es fenekek mert osszetartja, de nezzetek szet a strandon! Olyan krateres narancsboros szetfolyosak mar a tizeneves kis tinik is hogy eszmeletlen! A strandon tokeletesen latszik, ki az aki sportol es ki aki bem. Ugyhogy kedves kerdezo, ne fogd vissza magad, sportolj, elj egeszsegesen es legyel magadra nagyon buszke! Olyan ferfinak meg ne is akarjal kelleni, akinek ez problemat okoz, mert azok luzerek
2022. márc. 2. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!