Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez túlzás suliba?

Szerintetek ez túlzás suliba?

Figyelt kérdés

sziasztok :) 17 éves lány vagyok, általános és középiskola egyben ahova járok, és kiskorom óta odajárok és így a tanárok is jól ismernek.. Olyxan 7-8. koromban eléggé lerobbantul jártam, nem érdekelt hogy nézek ki akkor még csak néha szempillaspirált használtam, de vhogy úgy elhanyagoltam magam.. most már érdekel a divat és egyre csinosabbnak érzem magam, de pl amikor ünnepségre dekoltázsos felsőt vettem fel(nem esett ki belőle a mellem), az ofőm röhögve megszólta hogy micsoda dekoltázsom van, meg h nyugodtan kitehetem a melleim..de nem értem van ezer csaj a suliba akinek durvábban kinn van a melle, arra semmit sem mondanak.. meg pl azt is megszólta hogy rövidebb szoknya volt rajtam a hülye pcsáknak senki sem szól.. pedig csak csinosan öltöztem fel, odáig nem akarok elmenni én se hogy mindenem kinn van.. meg vettem egy pántnélküli felsőt mertha jól áll, feszül rám, nem is látszik ki a mellem, anyukám szerint meg túlzás suliba.. én értem de már kezdek 'nő lenni', szeretném megtalálni a saját stílusomat..

meg eddig mindig csak felül húztam ki a szemem, de az nem állt jól, és szerintetek az túlzás ha felül nem vastagon de cicásra kihúzom a szemem és alul is áthúzom feketével?

de nem is alapozom magam, egyszerűen csak jól állna szerintem...

mit gondoltok? Csak félek hogy más véleménnyel lennének rólam, de ez hülyeség, mert van olyan tanár aki nem bír és nem is sminkeltem magam akkor nagyon, sőt annak a tanárnak van olyan kedvence az osztályban akinek mindig műkörme van.. nekem meg az nincs... csak tudom hogy az a smink jól állna, csak félek hogy r*bancnak gondolnának vagy nem is tudom.. am nem vallásos a suli semmi ilyesmi nincs megtiltva, sokan sminkelik nagyon magukat..

[link]

am ilyesmi kihúzásra gondoltam, csak felül nem ennyire vastag, szőke hajú, kék szemű , világos bőrű vagyok

vagy csinosabban járni meg ilyen sminkkel túlzás egy 11.-es lánynak?

2013. júl. 23. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
43%

Már nem vagy 14 éves, egy 17 évesnek kell használnia sminket hogy jobban mutasson, hiába mondják valakire hogy nem kell mert természetesen szép egy nő ez hülyeség, pont azért mondják mert vannak akik erősen szeretnek sminkelni, és sokak szerint ez nem túl célravezető

Aki eddig nem bírt az le van sz*rva, ezután se fog

Nálunk olyan lányok voltak már 9.be is hogy a szemem felakadt, magassarkú, kis farmerszoknyák, feszülős farmer, hozzá valamilyen top amiből kilátszott a csípője, ha csinos akarsz lenni másra ne hallgass mert akkor sose fogsz magad ízlése szerint öltözni, a világ márcsak ilyen

21/F

2013. júl. 23. 17:54
 2/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm! de nem akarok rbancként kinézni, mini szoknyákat hordani amiből kilátszik a fél seggem, kilóg mindenem.. azért határon belül szeretnék maradni
2013. júl. 23. 17:57
 3/5 anonim válasza:
11.-ben?teljesen normális(szerintem)a mi sulinkban a 14 éveseknek durvább a sminkje.szóval nem túlzás neked.:)
2013. júl. 23. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az a bajuk a tanároknak,hogy nem bírják feldolgozni, hogy megváltoztál.

Gimi elején én is ilyen voltam, majd egyszer felöltöztem rendesen (nem ribiset értem ez alatt, hanem lecseréltem a póló-melegítő felső párost) és egy két tanárnak fennakadt a szeme. Ahogy az osztálytársak is meglepődtek.

Míg egy másik lány hirtelen szoknyát vett fel és egy tanár elbeszélgetett vele. Mindezt miközben eltipegett mellettük egy csajszika aki rúdtáncos cipőben feszített.

Szerintem amolyan aggódási forma, a többiekhez úgy állnak hozzá, hogy "már eleve k*rvásak voltak,minek papoljunk nekik" és azt hszik "megmenthetnek" téged.

Hagyd figyelmenkívül, ha tényleg nem dúrva ruhákat hordasz.

ez a szem smink szerintem szép:

[link]

( a sok feketét szerintem kerüld, olyan típus vagyok mint te és borzasztóan áll, ha nem sikerül eltalálni mennyiséget. ezért szeretem jobban a barna és szürke szemcerkákat :D de ez csak személyes tapasztalat, jó kísérletezgetést :) )

2013. júl. 23. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2013. júl. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!