Melyik fülbe szokott 2 lyuk lenni?
Figyelt kérdés
Egy második lyukat akarok a fülembe csak nemtom, hogy melyikbe? Szerintetek melyikbe a jobb.? Vagy az mind1?
L/14
2009. okt. 21. 21:08
1/8 Sexylady válasza:
a frufruddal ellentétes oldalra, h látszódjon.... v nekem akk csak egy megérzés volt h a jobb fülemet kell végiglövetni... most ott van jópár, a másikban csak egy, de az tágító...
2/8 anonim válasza:
Énis akartam 2.at, de nem tudtam dönteni, szóval mindkettőbe rakattam. Az a biztos!:)
3/8 anonim válasza:
nekem a balban 3 a jobb-ban 2 van.
6/8 anonim válasza:
Ahol jobban látszik majd, ha mindenhol egyformán akkor tök mindegy.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én tavasszal lövettem a balba 2.-at:)
nagyon tetszik és azon gondolkozok,hogy jön a mikulás,karácsony lassacskán és papámtól pénzt kapok és lövetek még a jobb fülembe 1-et,meg a balba is 1-et.Vagyis akkor a balba lesz 3,a jobba 2:)
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!