Hogy mossam ki?
Van egy feher nadragom oldalt koves es szetkas vagy milyen, ma fel vettem egy kicsit ossze piszkoltam, ki kellene mosni de nem tudom,hogy hogyan,mert mosogepbe nem fogom tenni eleg ha be aztatom es hagyom par percet?? Nem akarnam tonkre tenni ezert gondoltam csak be aztatom aztan valahogy ki csavarom...:/
Itt egy kep rola:
én azt javaslom,hogy mielőtt kimosod fordítsd ki,hogy a kövek ne sérüljenek és akkor nyugodtan ki tudod mosni kézbe,úgy mint a többi ruhádat.
ha valami makacsabb folt lenne benne akkor meg előtte csak azzal a kis résszel foglalkozz külön(raksz rá mosószert kicsit átdörzsölöd)és utána fordítod ki és mosod ki az egész nadrágot:)
Nincs rajta jelentosebb folt, csak egy kicsit koszos...
Sztem ha ki forditnam azzal csak rontanak a helyzeten,mert ha majd forditanam ki akkor ugyanugy le esnenek a kovek rola...:/ Meg probalom csak azt a helyet mosni rajta ahol koszos..
Koszi a valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!