Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csúnyáznak le?

Miért csúnyáznak le?

Figyelt kérdés
Múlthéten mondták, hogy "de csúnya vagy" negyedszerre ebben a hónapba. Ismeretlen ember, sétálunk, a barátnöm ismeri, és ilyet szól. "Uhh a középső lány de csunya" Annyira rosszul esett. A buszon pár fiú, "de csunya vagy, én se vagyok szebb, de te". És a másik kettőt nem lényeges. Egyszerűen hazaérek és sírva fakadok. És az életkedvem is elmegy. Nem bírom tovább.
2009. okt. 21. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú....az ilyenek hallatán annyira ki tudok akadni! Hogy van képe valakinek megszólni egy másikat! Ráadásul az ilyen srácoknak csak a Playboyban lévő retusált macák a jó nők. Mondanám, hogy rá se hederíts az ilyenekre, de sovány vigasz, attól még nem lesz jobb kedved. Én a helyedben pofán vágnám egy nagy könyvvel vagy ilyesmi. De mondjuk én ha meglátnám, hogy egy lánynak (még ha nem is szép) is ilyet mondanak, tuti lenne hozzájuk egy-két keresetlen szavam!

Amúgy ezek a bunkó állatok ilyenek. Nem Te vagy a csúnya, ők a barmok...

20/L

2009. okt. 21. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A szépség relatív,minden embernek más a szép,és más csúnya,és ez így van rendjén.Esetleg rakjál fel egy képet,és akkor többet tudunk segíteni,hogy min kéne változtatnod,ha egyáltalán kell.Amúgy meg azt tanácsolom neked,hogy ne törődj ilyen emberekkel,akiknek nincs jobb dolguk,mint másokkal foglalkozniuk és kritizálni őket.Nehogy már miattuk sírj és rosszul érezd magad.Enged el a füled mellett(tudom néha nagyon nehéz),de úgysem tudsz majd minden embernek megfelelni.
2009. okt. 21. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Együttérzek!10éves lehettem és a "barátnőm" (már rég nem az)már akkor nagylánynak hitte magát.Szóval ő már fiúkkal lógott,én meg a húgával hintáztam emlékszem.Egyszer csak hallom az egyik fiú haverját hogy mondja a "barátnőmnek":"Ez csaj?Fujj..."

Hát az mai napig bennem maradt,főleg hogy a drágalátos akkor barátnőnek mondott valamim meg se védett,de mit várhattam tőle,a húgát is letojta de ez már mellékes.Aztán egyszer bulizni voltam,valami iró helyes kanadai sráccal táncoltam.2pics@ megszólal:"Szőke,de csúnya!"

Ma már tudom,a két csaj csak irigységből beszélt,hiszen 180fokot változtam azóta mióta régen az a fiú "lefújjozott".Nagyon nehezen ment megváltoznom,de tudod sokkal de sokkal jobban érzem magam a bőrömben.Akkor rám se nézett senki,mióta más lettem,imádnak a pasik!Átfestettem egyszer a hajam és nagyon sokat segített.Megváltozott a stílusom,felfogásom,magatartásom,szóval szinte minden és azt hiszem magamra találtam!De ezeket az emlékeket nem felejtem el,viszont engem más miatt is leszóltak...Nem tudom hány éves vagy,de szívesen segítek ha szeretnéd.

2009. okt. 21. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
rám is mondanak ilyeneket folyamatosan, mert van egy velem született testi hibám. nem tehetek róla, de azért nem esik jól, mikor egy totál ismeretlen beszól az utcán, hogy ilyen ronda embernek nem szabadna élnie:P 17/L
2009. okt. 21. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

az ilyenek barmok nagyon kiakadok az ilyenektől

mintha ők szebbek lennének.. ha gondolod küldj priviben képet segiteni akarok :):D

hány éves vagy?

15l

2009. okt. 21. 18:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a segítséget, amúgy akik írták, hogy van kedvük beszélni, converse26@freemail.hu a címem!:)Amúgy visszatérve, sminket használok(nem sokat), vasalom a hajam, és valamikor a barátnőm szokta mondani, szép vagy. De régebben szerintem ennyire se voltam szép, még se kaptam ilyen megjegyzést.Talán a kisugárzásommal van a baj? Nem értem. Kicsi bakikat ejtettem a kiírásba ezért bocsi, csak siettem! Sajnos, vannak ilyenek ez igaz, de ha tudnák, hogy milyen mély nyomot hagynak az emberbe. Amiket igen nem felejtünk el! Remélem többet nem kapok, mert már nagyon nehezen viselem! :( L/16 :)
2009. okt. 21. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szijja:)

Énis együttérzek Veled.Nekem is nagyon sokszor mondták már, hogy csúnya vagyok:(Nagyon nehezen tudom elfelejtni, illetve túllépni ezeken a dolgokon.Az önbizalmam a nullán van az ilyen beszólogatós emberek miatt:(Egyszer mentem a suliban egy másik órára, amikor elmentem egy csoport lány mellett és hallottam, ahogyan azt mondják rám, hogy "olyan csúnya ez a lány".Mondjuk nem csak ekkor mondták rám...:(Legszívesebben ott elsírtam volna magam, de tartottam magam és otthon sírtam órákat:(

Nem vagy egyedül!Nézd mennyien küzdenek ezzel a problémával amivel Te!

SOHA de soha ne add meg azt örömet azoknak az embereknek akik lecsúnyáznak, hogy sírsz vagy szomorú vagy, mert Ők azok, aki nem érnek semmit és irigyek! És tudod mi a legjobb ellenszer? A nevetés, ha például btokkal vagy és úgy csúnyáznak le, nevess ugy, mintha rajuk nevetnél, nincs ennél bosszantóbb számukra;)(persze csak ha vagy vkivel, mert magadba azért ne nevetgélj:D) TE sokkal értékesebb és szebb ember vagy, mint Ők, és ezt irigylik benned!

De ne feledd, ne legyél sose szomorú, mert azok az emberek nem érdemlik meg:)

2009. okt. 21. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is kaptam tinikoromban ilyen beszólásokat, mondanom se kell, hogy a halálukat kívántam... így utólag visszagondolva volt alapja abeszólásoknak, de persze nem voltak jogosak, mert nem csúnya voltam, hanem előnytelenül néztem ki, mivel hülyén nézett ki a hajam, a sminkem és az eleve esetlen alkatomat idióta ruhákkal hangsúlyoztam ki, mert csak az érdekelt, hogy menő, de az már kevésbé, jól is áll-e vajon.

Azóta már megtanultam öltözködni, sminkelni, előnyös testhelyzeteket felvenni, és lám, vagy 6 éve senki nem szólt be. Nem hiszem, hogy valóban csúnya lennél, inkább valami olyasmi lehet a gond nálad is, mint anno nálam. Azt javaslom, hogy kérd egy idősebb, jó ízlésű lány/nő segítségét (ne a tini barátnőidet) a környezetedben, hogy min változtass, esetleg kísérjenek el új cuccokat venni.

23 L

2009. okt. 21. 20:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó tanácsokat és a segítségeket. :) Megpróbálok változtatni, és megpróbálok jó kisugárzást nyújtani, hátha többénm fordul ilyen elő.
2009. okt. 24. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!