Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha legyantázom a kezemen a...

Ha legyantázom a kezemen a szőrt hogy nől vissza?

Figyelt kérdés

Még sosem szörtelenítettem a karom de már nagyon zavar hogy szőtrős. Ha legyantázom akkor ugy nől vissza mint ahogy természetes állapotban nőlt ki elsőre vagy olyan szúrós lesz mint mondjuk borotválás után? És amikor kezt kinőni csúnya lesz? Most aránylag világos a szőrőm de ha kitépem sötéten nől majd vissza? Most középbarna az eredeti hajszínem de kicsinek szőke volt.

Köszke a vãlaszokat:)

2013. júl. 21. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
egyértelmű hogy nem egyből puhára NŐ( nem nől...) vissza, először szúrós lesz, mintha leborotválnád, csak sokkal tovább tart a szőrtelenség. viszont én nem ajánlom se a borotvát, se a gyantát kézre. inkább szőkítés, úgy is látszik közelről, de mégsem olyan mint a dzsungel. :)
2013. júl. 21. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:

első vagyok... ez lemaradt.

nekem is szőkítve van, látszik hogy szőrös, de sokkal igényesebb, mint amikor pl legyantázod és kezd visszanőni, szúr, csúnya, kellemetlen. arról nem is beszélve hogy nem tudod egyből gyantázni ahogy elkezd nőni, mert nem tépi ki a pirinyó szőrszálakat, viszont azok már szúrnak...

20/L

2013. júl. 21. 21:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) de otthon szőkíted magadnak vagy kozmissal?mennyibe kerül kb.
2013. júl. 21. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy kicsit szúr,de nem olyan durván mintha borotváltad volna. A visszanövésnél kipattoghatsz, ez leginkább egyénfüggő.

A színe pedig ugyanolyan marad márha az eredeti világos állapot nem a nap miatt olyan.

2013. júl. 22. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:
dm-ben szoktam kozmetikai szőkítőport venni... ez ha jól emlékszem 1000ft körül van, de nagyon sokáig elég.
2013. júl. 22. 08:31
 6/7 anonim válasza:
engem is nagyon zavart, es mar nem birtam, leepilaltam, de nem lett szuros, ugyan olyan... de a szokitesre meg nem is gondoltam, inkabb azt fogom csinalni...
2013. júl. 22. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
A szokito nem szedi ki a barnasagot?:0
2013. aug. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!