Ha legyantázom a kezemen a szőrt hogy nől vissza?
Még sosem szörtelenítettem a karom de már nagyon zavar hogy szőtrős. Ha legyantázom akkor ugy nől vissza mint ahogy természetes állapotban nőlt ki elsőre vagy olyan szúrós lesz mint mondjuk borotválás után? És amikor kezt kinőni csúnya lesz? Most aránylag világos a szőrőm de ha kitépem sötéten nől majd vissza? Most középbarna az eredeti hajszínem de kicsinek szőke volt.
Köszke a vãlaszokat:)
első vagyok... ez lemaradt.
nekem is szőkítve van, látszik hogy szőrös, de sokkal igényesebb, mint amikor pl legyantázod és kezd visszanőni, szúr, csúnya, kellemetlen. arról nem is beszélve hogy nem tudod egyből gyantázni ahogy elkezd nőni, mert nem tépi ki a pirinyó szőrszálakat, viszont azok már szúrnak...
20/L
Egy kicsit szúr,de nem olyan durván mintha borotváltad volna. A visszanövésnél kipattoghatsz, ez leginkább egyénfüggő.
A színe pedig ugyanolyan marad márha az eredeti világos állapot nem a nap miatt olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!