Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény? (Leírás alapján)

Vélemény? (Leírás alapján)

Figyelt kérdés
Rövid szőkésbarna hajam van felzselézve:) Alapozót használok,de épp,hogy keveset,meg füstös szemhéj festék+spirál, Ruha: Szeretem az egyszerű pólókat meg az atlétákat is imádom:) Nadrágok közül csak egy szűkszárú nadrágom van a többi az kicsivel bővebb,szóval nem szeretem a nagyon szűkszárú nadrágokat:) Cipő: Hosszított orrú egy kicsit és fekete:) Télen fekete szövetkabátot hordok:) Mi a véleményetek rólam így öltözködés alapján? :) Előre is köszönöm és Mindenkinek megy a zöld kéz:)

2013. júl. 21. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Egy kép csodákat tesz. Ez alapján ne számíts hatalmas értékelésekre.
2013. júl. 21. 20:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Ruha alapján kérek véleményt,nem magamról:) Képet nem rakok ki:)
2013. júl. 21. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
semmi vélemény. Ma minden második ember így öltözködik.. Végül is tucatlány, aki nem képes a sorból kiállni, nem egyedi..
2013. júl. 21. 20:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Azigen:DD Én nem seggkivillanós nadrágokat hordok hanem bővebbszárú fazonokat:D És a pólókat meg ilyeneket is mindig egy olyan városból kapom és olyan embertől ami kis elhagyatott hely,de mégis nagyon jó ruhaboltjai vannak:D Mindenki mondja milyen jól öltözködöm és kérdezik hol veszem a cuccaim:D
2013. júl. 21. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Ne is haragudj, de igaza van az előttem hozzászólónak, hogy kép nélkül nehéz...

Na mindegy, hát a leírtak alapján mit lehetne írni?!

Úgy öltözködsz, mint egy átlagos nő...nem k*rvásan, nem dobod ki mindened, hanem mint egy rendes csajszi. Kb ennyit tudtam így hirtelenjéből...

2013. júl. 21. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor hallgass, arra a "mindenkire", ne itt kérdezz
2013. júl. 21. 20:31
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Most írhatnám hogy én is hasonlóképpen öltözködöm mint te. Nem dobom ki a csöcseimet, és nincs kint a valagam, sőt "tevepatám" sincs.

De én tudom, látom hogy nagyon sokan öltözködnek normálisan. Ezért vagy te is meg én is átlagos öltözékű nő.. Nincs ezzel semmi gond..

2013. júl. 21. 20:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Kép nélkül mondjunk véleményt? Ez olyan, mintha a szűzpecsenye ízéről kellene írnom, anélkül, hogy megkóstolnám.:)
2013. júl. 21. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem jól öltözködsz. Jó a stílusod.
2013. júl. 21. 21:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi:) Ment mindenkinek a zöld kéz:D Jöhetnek még válaszok:)
2013. júl. 21. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!