Fiúk! Tetszenek nektek az ilyen lányok? (KÉP)
Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért nem. A képen nem én vagyok csak kiváncsiságból kérdezem.
2013. júl. 19. 23:27
21/24 anonim válasza:
Nem jön be, mert ide látom rajta, hogy azt hiszi, attól, hogy viszonylag vékony, tök jó teste van. Hát nem annyira, csak a ruha tartja össze kb, látszik, hogy löttyedt, és hogy legalább 3 éve fel nem emelte a seggét. Egy kevés mozgással rohadt csinos és szexi csaj lenne, de így a 12 egy tucat minden második csaj ilyen az utcán. Persze sokaknak bejön, szóval ha neki jó így, nekem aztán mindegy. Én a sportosabb csajokra bukok, bocsi.
22/24 anonim válasza:
Nem szeretem a fej nélküli lányokat.
23/24 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy igen. Mert szép, nőies alakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!