11/27 anonim válasza:
Én pont arabra tippeltem volna. :D Nincs veled semmi probléma. Nem vagy csúnya, de helyesnek se mondanálak. Viszont még nagyon fiatal vagy. Majd pár év múlva meg, ha férfiasodsz egy kicsit lehet még jó pasi belőled.
Na most megnéztem a második képet is. Az nagyon előnytelen. :D
12/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok "páwa"..:P kösz a véleményeket :D
2013. júl. 19. 17:26
14/27 A kérdező kommentje:
és az baj??:0 (:
2013. júl. 19. 18:14
16/27 anonim válasza:
Nem lenne rossz a stílusod sem, de inkább mellőzd azt a flegma nézést, ami a második képen látható. :)
17/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes vagy! :)
Az arcberendezésed nagyon jó, hogy is mondjam... "szép" vagy! :D
De nem tetszel... Mert tényleg páwás vagy.
Az első képen nem, de a második gáz lett. A szerelésed nagyon nem tetszik rajta + az az arckifejezés eléggé irritáló.
Más ruhatárral, kevésbé "beképzelt" stílussal (mert bocsi, de az jön le rólad) nekem nagyon tetszenél. :) 15/l
18/27 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk! Jóképű vagy és kész. Meg még fogsz alakulni. Aggodalomra semmi okod :) Sok sikert!
19/27 anonim válasza:
Első képután: nyomi de kinőheti
második kép után: áááh ez menthetetlenül nyomi.
20/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok roma! félig arab vagyok! (:
2013. júl. 19. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!