Ez a kérdés elsősorban a fiúkhoz szól. Ha a hasatokat borotváljátok az nem szokott nektek kipattogni? Vagy mivel kenitek le utánna hogy ne pattogjon ki?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 14:10
1/6 anonim válasza:
nem borotváljuk. nem vagyunk melegek, és papucsok sem.
2/6 anonim válasza:
nem ettől nem leszel meleg, ferenc! (aláhúzta a neved pirossal) VIZSGÁLD MAGAD KICSIT JOBBAN FELÜL!
3/6 anonim válasza:
Jesszus..
Ki az a retardált aki hím létére borotválja a hasát ? :D
Csak a melegek csinálnak ilyet.. kérdező te homoszexuális vagy ?!
4/6 anonim válasza:
É is borotválom a teljes felsőtestem és nem vagyok meleg!Nézzetek szét a strandon,egyre több pasi szőrtelenít.
6/6 anonim válasza:
Én gyantáztatom, sokkal szebb a végeredmény, mint borotválva, és nem is pattog ki. :) Ráadásul sokkal tovább tart, ritkábban kell csinálni, és a visszanövő szálak egész vékonyak, puhák.
Szerintem próbáld ki te is a gyantázást legalább egyszer!
Milyen buták itt páran, akik a homoszexualitással azonosítják a szőrtelenítést... Jót mosolyogtam rajtuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!