Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? (képpel)

Figyelt kérdés

Légyszi őszintén mondjátok meg, hogy 1 -> 10-ig hány pontot adnátok rám, és hogy milyen a kinézetem. Ne kerteljetek, ne adjatok olyan pontokat amiket nem kívántok, azt adjátok amit a szívetek mond!

Képek:

[link]

[link]

Ha esetleg még kell, mert nem tudjátok eldönteni akkor szóljatók!

2013. júl. 17. 23:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad. Nem ártana sport, fodrász, ruhatár csere, meg mosoly
2013. júl. 18. 09:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellet volna ezt megkérdezned:( ajajajajj... nem akarok bunkó lenni de iszonyat csúnya vagy:(
2013. júl. 18. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Még jó, hogy bunkó vagyok, így lelkiismeret furdalás nélkül tudom írni, hogy: 2/10 bocsi
2013. júl. 18. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:
2 Bocsi . Am a második képen úgy nézel mint egy másnapos :DD
2013. júl. 19. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy másnapos. :D
2013. júl. 19. 18:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Pedig józanul készült, facebookra is kiraktam, azt hittem hogy jó kép, ezek szerint nem... Mindegy köszi a válaszokat, nem vagytok bunkók attól még hogy őszintén pontoztok! Nem kell ezért bocsánatot kérni:).
2013. júl. 19. 20:51
 17/17 anonim válasza:

elsőm 10 / 1

második 10/1

bocs de a képeken az látszik nem adsz magadra én bokszolok úszok gyúrok , régebben én se néztem ki jól de mára elégedett vagyok ,sportolhatnál hogy legyen valami férfias tartásod ha már a az arcod nem egy kimondott jó ,

de nem is rossz ez csak nem annyira jó

majd lesz valahogy

22 f

2013. júl. 21. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!