Szerintetek hogy nézek ki? (képpel)
Figyelt kérdés
Légyszi őszintén mondjátok meg, hogy 1 -> 10-ig hány pontot adnátok rám, és hogy milyen a kinézetem. Ne kerteljetek, ne adjatok olyan pontokat amiket nem kívántok, azt adjátok amit a szívetek mond!
Képek:
Ha esetleg még kell, mert nem tudjátok eldönteni akkor szóljatók!
2013. júl. 17. 23:29
11/17 anonim válasza:
Szedd össze magad. Nem ártana sport, fodrász, ruhatár csere, meg mosoly
12/17 anonim válasza:
Nem kellet volna ezt megkérdezned:( ajajajajj... nem akarok bunkó lenni de iszonyat csúnya vagy:(
13/17 anonim válasza:
Még jó, hogy bunkó vagyok, így lelkiismeret furdalás nélkül tudom írni, hogy: 2/10 bocsi
14/17 anonim válasza:
2 Bocsi . Am a második képen úgy nézel mint egy másnapos :DD
16/17 A kérdező kommentje:
Pedig józanul készült, facebookra is kiraktam, azt hittem hogy jó kép, ezek szerint nem... Mindegy köszi a válaszokat, nem vagytok bunkók attól még hogy őszintén pontoztok! Nem kell ezért bocsánatot kérni:).
2013. júl. 19. 20:51
17/17 anonim válasza:
elsőm 10 / 1
második 10/1
bocs de a képeken az látszik nem adsz magadra én bokszolok úszok gyúrok , régebben én se néztem ki jól de mára elégedett vagyok ,sportolhatnál hogy legyen valami férfias tartásod ha már a az arcod nem egy kimondott jó ,
de nem is rossz ez csak nem annyira jó
majd lesz valahogy
22 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!