Szerintetek a modelleknek tényleg 90-60-90 es a méretük? Képpel
Ők ugyebár modellek, és mindenhol a 906090 et hallani. Én nem kételkedek a 60 as derékban, viszont a 90 es csípőben és mellben már igen. Sokkal hangsúlyosabb átmenetnek kéne lenni a csípő és derék között, valamint a derék és váll között.
Szerintem inkább ilyen testalkatú lányok felelnek meg a 90-60-90 es testaránynak és méreteknek.
a modelleknek NEM 90-60-90nek kell lenniük....az egyetlen fontos, hogy a csípő ne legyen több 90nél, bár itt-ott azért látni egy-két 91-92es csípőjű lányt.
Az is sokat számít hogy melyik ügynökségnél van, hiszen van, ahol a 90-60-90nél sokkal-sokkal vékonyabb lányokat kedvelik. Manapság már nem fontos, hogy a mell-derék hangsúlyos legyen, azaz ma inkább a fiús alkatú, csontos modellek mennek (vannak kivételek, de a legtöbb ilyen). Az sokkal fontosabb, hogy vékonyak legyenek és esetenként izmosak, mint hogy nagy mellük legyen, hiszen photosoppal/push up melltartóval vagy megfelelő pózzal ez orvosolható. A derék se fontos annyira, megnéztem pár ügynökség lányait, a legtöbbnél 62-64 az átlag, de persze vannak extrém vékonyak (pl 70valamennyi mell és 50valamennyi derék)
akiket linkelték, túl vaskos csípőjűek, ez kb 95-97 körül vannak, na jó talán a második nem, ráadásul a lábaik sem a szokásos csontos-izmos-vékony-extrémhosszú:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!