Szőrtelenítési tanácsra lenne szükségem túlérzékeny bőröm miatt. Mit javasoltok? Többi lent.
Sziasztok!
Kb 10 éve borotválkozom mindenhol. Szerettem volna átállni Epilátorra, de sehogy sem szokom hozzá, potyognak a könnyeim, fél napom rámegy a két lábszáramra a fájdalom miatt, arról már ne is beszéljek, hogy 4-5 napig minimum úgy nézek ki mint a pöttyös rudi csomagolása. Végül úgy döntöttem legyen gyantázás, hát ez én bőröm ezt sem bírja, csináltam már (segítséggel) itthon, de kozmetikusnál is, hát minden alkalommal véraláfutásos lett a lábam, a többit már meg sem mertem csináltatni, tehát ezt sem bírom, és iszonyatosan fájt is, azt hittem megőrülök.
Szóval a borotvát el kéne hagynom, esetleg tanács? Tapasztalat? A bőröm nagyon vékony, és érzékeny, szőrtelenítő krémek milyenek? (mert szerintem ugyanaz mint a borotválkozás, vagy nem?)
Kedves 2. Hát ezt még kipróbálom, de már annyira félek ezektől :/
Kedves 1. A végleges szőrtelenítés biztosan nagyon jó lehet, ki is próbálnám csak sajnos nem ahhoz a réteghez tartozom még, aki jelenleg megengedhetné magának azt az összegű kiadást, de talán majd egyszer eljutok odáig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!