Lányok, mi a véleményetek a testemről? KÉP LENN!
2013. júl. 16. 10:37
11/23 anonim válasza:
gyúrás jó, de kis anyag is kellene az izmokra, mert lehet a 6pack jó, de gizda és a csajok inkább a nagyobb testet szeretik (lehet izmos, de ne legyen már vékonyabb mint a csaj). Persze 14 évesen baromi nehéz felszedni egy kis súlyt, majd inkább 16-17 évesen fog menni. Csak ne legyél az a tipikus 60 kilós six-pack...
12/23 anonim válasza:
Dolgozzni járjál ne gyúrni bmeg!
13/23 anonim válasza:
Rengeteg wakeboard-os fiatal srácnak ilyen az alakja. Lógnak rajtuk a csajok :).
Nem értem, hogy miért van az mindenki fejében, hogy legyél izomagyú állat. És amúgy lehet, hogy olyan alkat a srác, hogy soha nem tud természetes körülmények között egy nagy darab lenni, mert mindig szálkás marad.
14/23 anonim válasza:
Nem rossz! Ne hagyd abba a gyúrást.
15/23 anonim válasza:
has már jó inkább koncentrálj váll, kar, mell
16/23 anonim válasza:
Szerintem a korodhoz képest jó. De én pl. a nagyon túlgyúrt pasikat nem bírom :D. Itt meg van, aki azt mondja, gyúrjál, gyúrjál, gyúrjáááál... ebből azt akarom kihozni, hogy legyen olyan a tested, ami NEKED tetszik, mert a szépség relatív, és sokféle testtípust szeret sokféle lány.
17/23 anonim válasza:
Szerintem jó. Talán egy kicsit túl izmos :D Ennél több izom szerintem nem kéne.
18/23 anonim válasza:
Nekem ez már túl izmos, nem tetszik.
23/L
19/23 anonim válasza:
az összhatás jó ennyi idősen, de mellizomra gyúrj még és tökéletes lesz :)
15/L
20/23 anonim válasza:
Wow! *_*
Tök izmos vagy, barátnőmnek is bejön =) 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!