Szerinted melyik alak a legcsinosabb?
2-es és az 5-ös. Ötösnél nem vettem figyelembe a jó melleit :)
De 3-as is eléggé bejön, ha picit vékonyabb lenne a dereka akkor lenne tökéletes, 4-esnek meg rövidnek tűnnek a lábai,
De 1-es se rossz amúgy...Igazából eléggé hasonlít ez a 5 alak egymásra.
Utolsó, de a képen látható hölgy(ek) tényleg nagyon soványak, nem tudom honnan veszed, hogy bárki is megnézi az ilyen alakot az utcán. Ezt már inkább:
(Elnézést a kérdezőtől, nem akarom offolni a topicot, csak az utolsó hsz-re linkeltem be a képet.)
Az elsőnek jó alakja van, bár sok az a (mű?)barnaság. A 3. is tetszik, a színe is jobb.
A 4. valami rémes, vagy tényleg ennyire gnóm teste van, vagy csak baromira előnytelen ez a póz, de akkor meg nem értem, miért így fotóztatja magát.
Azt viszont sosem értem, mire jó az ilyen bikinialsó, amiből jószerivel csak a pöcke nem látszik ki az embernek.
Mindnek nagyon jó alakja van! :P
Amúgy meg nem soványak... hanem sportosak. És nem csont és bőr! Izom van a legtöbbjükön. Biztosan keményen dolgoznak az ilyen alakért.
Nekem mindenesetre sok férfitársammal együtt ilyen az ideálom. :D
De mindegy, hogy mit kérdezel itt gyakorin, mindent leszólnak...
Ráadásul nem tudhatod, hogy ki válaszol. :) Lehet, hogy egy kopasz öregember, akinek sosem volt esélye az ilyen csajoknál. :D Vagy lehet, hogy egy ducibb csaj. Ki tudja? 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!