Nektek mi a véleményetek Molnár Dorka bloggerről?
Én rendeltem tőle, még a myspace-es korából egy pólót. Arról csak annyit, hogy 1-szer volt rajtam mert vékony, igénytelen anyagból volt a póló, gagyi hatást keltett. Képen minden póló jól mutatott, de ez fehér volt, a minta sem volt olyan profin megcsinálva.. és nagyon drága lett. 4500 Ft volt, és tudom hogy munkája volt benne, de ahogy kinézett, 600 Ft-ot nem adtam volna érte h&m leárazásnál.
Most persze másféle bizniszben utazik, azért követni szoktam a munkásságát... mikor elkezdte a Style & Dirtöt, meg a The Sense-t, úgy tűnt hogy már ledobta magáról ezt a flegma, arrogáns stílust (bevallotta hogy az összes táskája hamis volt amikről kitalált korábban mindenféle sztorit, hogy honnan szerezte őket (Louis Vuitton, Prada, egyéb replikák)) - de most úgy látom megint ez a jól megszokott stílusa érvényesül.
Pl. hogy az instagramjára felrakott képet más lányok hátuljáról, amin a rövidnadrágból kilátszott kicsit a fenekük.. (utcán fényképezte le őket) Szerintem ez egyszerűen parasztság, főleg h ekkora olvasótábora van, kirakni ilyet... nem szép dolog. Nem beszélve arról, hogy jól emlékszem olyan outfitjére, amin ki volt a feneke ugyanúgy, ahogy azoknak a lányoknak.
Csoporttársam egyébként ismeri őt, és annyit mondott, hogy egy elviselhetetlen ember, és r*banckodik(de hát ezt csak hallottam, ezt nem én mondom.)
És még annyit, hogy nem igazán tetszenek az outfitjei (10-ből ha 1-et felvennék). Szerintem elég szélsőséges ahogy öltözik, ettől függetlenül én tiszteletben tartom hogy ilyen is van... csak én nem értek egyet ezzel a borítsuk magunkra a szekrényt és vállaljuk fel hogy összepárosítunk mindenféle ruhadarabot, amit eddig nem mertünk..
Azért durva lenne azt mondani erre hogy így működik a stílusérzék:)
Előttem már jól leírták a dolgokat, azóta azért mást is lehet tudni róla:
Vásárolja a követőit Instagramon (forrás Socialblade). Ami nem meglepő, hiszen Festyt se követnék tizedennyien sem igazából, csak ő tavaly egy cikkben kikelt ellene, hogy ez gáz. Nah, ha az gáz akkor ez talán még gázabb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!