Szülői engedéllyel így is úgy is megcsinálják szerintem.
Nekem anya azt mondta hogy 18 alatt is lehet, de ezt még kicsit régebben mondta, mikor szóba jött, szóval ő megengedi 18 alatt is. És kétlem hogy butaságnak fogom tartani, de ha most megcsináltatnám, és akkor már nem tetszene, akkor egyszerűen csak kiveszem és kész.
Nekem sem engedtek 18 eves koromig.. igy fullentenem kellett.. en igy anyatol kertem penzt egy "polora" ami igazabol a piercinre es a szurasra kellett :D es 15 evesen meg csinaltattam.. akkor mar ugysem mondthatta hogy vegyem ki ha "megszenvedtem" vele :P
Es meg tetszett is neki.. :) egyepkent a koldokomben van es minden szo nelkul megcsinalta a srac.. es igazi szalonban volt, nem kellett szuloi felugyelet meg ilyen szarsaaag.. :'D
20/L
15. vagyok :)
12 évesen csináltattam meg az orr pc-met
13 évesen snakebites, tragus,és 2 helix
14 évesen ínyfék
és 15évesen industrial :)
az orr pirszingre nem kellett szülői engedély, de a snakebitesre igen
a többinél meg már meg sem kérdezte a csaj h menyi idős vagyok csak rákérdett hogy már megint itt? szülők engedik? és már csinálta is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!