23/34 anonim válasza:
Szerintem is flegma..Vagyis próbál lenni. Inkább mosolyogj,próbálj természetes lenni,mert ez nagyon nem áll jól,erőltetett. Főleg így,hogy megnéztem kb. 8 képet rólad,és minden képen ugyanolyan fejet próbálsz vágni..elég unalmas is hosszú távon Szóóval MOSOLYOGJ,ÉS ADD ÖNMAGAD! Ne állj be a mai tinip*csák sorába.
Amúgy meg szép lány vagy..Ne rontsd el. 10/7est adok neked..De ha leszoksz erről a flegma tekintetről,szájállásról,akkor lesz az 8as is.:)
Üdv: 16L
24/34 A kérdező kommentje:
1.a képeken nem én vagyok :D
2. nem flegma a lány :D
2013. júl. 13. 00:52
25/34 anonim válasza:
Szerintem ne küldözgess másokról képet, hacsak nem ő osztotta meg, mert sérti a személyiségi jogokat. Baj is lehet belőle!
29/34 anonim válasza:
Azok a pofavágások...valami borzalom.
A második képen meg kifejezetten ronda.
Amúgy nem lenne vele baj, ha nem vágna ilyen idétlen fejeket, és nem pózolgatna ilyen nyomin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!