Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi a minimum magassága...

Mennyi a minimum magassága egy ideális férfinak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy hány cm magasságúnak kell lennie egy férfinek ahhoz,hogy egy másik nálánál magasabb férfit ne részesítsetek előnybe.(ez alatt azt értem,hogy ha mondjuk egy másik nálánál 5-10cm-el magasabb sráccal kéne versenyeznie értetek,lányok akkor számotokra a magasságuk összefolyódna,magyarán ő abból,hogy magasabb nem szerezne már több előnyt)

Tudom nem egyszerű kérdés,de kérlek legjobb tudásotok szerint írjátok le hogy ti mit gondoltok ideális férfi magasságnak ezek alapján.

2013. júl. 12. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én 183 vagyok és én 190- 2méter körül nézelődöm
2013. júl. 16. 20:15
 12/15 anonim válasza:
persze nem minden a magasság, de én szeretem ha egy pasi jóval magasabb nálam. Nem szívesen veszek fel úgy magassarkú cipőt, hogy tudom utána magasabb leszek mint a pasi, akivel vagyok. Mivel én 164 cm vagyok 176 cm felett már nem a magasság fog dönteni két pasi között, hanem a személyiségük :-)
2016. jún. 5. 08:07
 13/15 gago77 ***** válasza:
Kedves kerdezo! Habar ez egy regi kerdes de leirom: en alapbol ejtem az osszes csajt akinek magassagbeli elvarasai vannak, akkor is ha tortenetesen en megfelelnek. Ram ne azert nezzen fel a no mert magasabb vagyok mint o, remelem vilagos. Amelyik magassag alapjan valaszt az tehet egy szivesseget! :)
2017. máj. 3. 12:07
 14/15 anonim válasza:
Számít a magasság is de nem annyira mint a személyiség. Egy lány nem azért fog szeretni, mert magas vagy hanem a személyiséged miatt. Szóval a magasság is fontos és ha két pasi közül választanom kéne akkor persze a magasságot is nézném de nem nagyon érdekelne. Szóval csak egy kis előny.
2021. jún. 14. 18:38
 15/15 gago77 ***** válasza:
Nem ismered a nőket még! Mindegy milyen magas vagy, aki magasabb, mindig előnyben lesz. Persze hasonló "súlycsoportban". Ilyeneken inkább ne is rágódj.
2022. nov. 18. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!