Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti is észrevettétek, hogy...

Ti is észrevettétek, hogy egyre több elhízott fiatal lány van?

Figyelt kérdés
Strandoltunk és azt vettem észre, hogy szinte már alig van jó alakú csaj, még a vékonyabbak is löttyedtek voltak. Nektek is feltűnt?
2013. júl. 11. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Én is észrevettem. Bár vannak azért vékonyak is.
2013. júl. 11. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Én is észre vettem. Szerintem a többség lusta sportolni és még a vékonyak között is ezért vannak löttyedtek.
2013. júl. 11. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Löttyedt alatt mit értesz? Most próbálom eldönteni hogy olyan vagyok-e :D

Amúgy igen elég sok a kövér.

2013. júl. 11. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

én inkább azt látom hogy mennyi anorexiás van,itt is sok kérdésnél látom hogy hogy 165-170cm magas lányoknak magyaráznak hogy fogyókúrázzanak és legyenek 45-50 kilósak

kövezzetek meg,de nekem az ilyen lányok jobban tetszenek(akik hiába hogy nem kövérek,de már a molett/telet kategóriában vannak):

[link]

[link]

mit az ilyeneket:

[link]

[link]

2013. júl. 11. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Előző, amúgy szerintem is így van, bár én inkább a második kategóriába tartozom.
2013. júl. 11. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Egyrészt nagyban alkati kérdés is, én pl évekig sportoltam, mégis sokan azt mondták rám hogy dagadt vagyok, mert nagy a mellem, széles a csípőm és magas vagyok. De van olyan barátnőm, aki szintén sportolt, ő viszont akármit csinál, vézna marad. Nyilván van olyan aki szimpla igénytelenségből kövér, de sok olyat ismerek, akinek egyszerűen a suli és/vagy a meló mellett nincs se ideje se energiája sportolni, a kondibérletet meg pláne nem engedheti meg magának mindenki. Az egészséges táplálkozás meg szintén nem filléres dolog, és valahol megértem azt, amikor hazaérve az ember inkább betol egy szelet pizzát, mint nekiálljon ilyenolyan extraszűz olivaolajban csirkemellet sütögetni, meg 12 óra talpalás után salátát rágni.

Azon viszont én is röhögök, amikor látszik a lányon hogy ideje mint a tenger és még pénze is van, és ennek ellenére szét van plöttyedve, mert arra már nem nagyon lehet milyen mentséget kitalálni.

2013. júl. 11. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Hát 4es szerintem azok között azért van átmenet. Amúgy szerintem a jó alakú csajok nem éppen azok amiket belinkeltél ( ismétlem szerintem). Hanem akiken látszik, hogy sportolnak.

Valamelyikőtök kérdezte, hogy milyen a löttyedt, véleményem szerint az akinek ( lehet vékony is) nem annyira feszes a bőre ill. nem olyan formás, látszik hogy meg sem mozdul azért, hogy kicsit is jobban nézzen ki.

2013. júl. 11. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

sajnos igen, ennek az oka pedig az mozgásszegény életmód+gyorskaja

-a jó hír viszont az...én azt is látom, hogy egyre népszerűbb mostanában a futás, crossfit, egeszseges etelek stb...szóval azért sokan ellensúlyozzák a jelenséget

2013. júl. 12. 00:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Nos nekem feltűnt, mert imádom a husi lányokat, és egyre több lányban tudok gyönyörködni 8)
2014. dec. 8. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Férfiak közül is egyre több elhízott van, így nem lehet nemek szerint nézni a dolgot.
2014. dec. 9. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!