Egy magas lány legyen nagyon vékony vagy kicsit kövérebb?
mert a modellek ugye rettentően vékonyak és ez kell az embereknek úgy látom
de ha vki magas és nagyon kövér az se szép, mert akkor arra már nem is azt mondják h kövér hanem h hatalmas
szerintetek?
milyen az ideális?
linkelhettek képeket színészekről is h mit gondoltok erről
Most mi bajod van? :D
Megkérdezted, hogy milyen tetszik. Linkeltem neked.
Erre lehurrogsz... Nem értelek.
Igenis a vékony, sportos lányok tetszenek a többségnek.
Most sírva fakadsz, hogy neked is olyan van?
Ha nem tetszik, hogy sok férfinak ilyen az ideálja, akkor miért teszel azért, hogy ilyen alakod legyen?! Buta liba...
megtudlak érteni
nekem is a legjobb bnőm ducibb és annyira próbálnám lebeszélni arról h ez miatt csúnya
mert arcra nagyon szép, és sokszor kellett már ráüvöltenem h hagyja abba a kolalást, de ez a sok beképzelt fiú miatt akik mo.-on élnek elég nehéz, főleg akik kinevetik azt aki kicsit kövérebb és istenítik a pipaszárt
pedig a dél amerikai nők is kicsit teltebbek és milyen szépek
Te el vagy tévedve! Nem beképzeltek a fiúk! A lányok azok.
Aki meg piszkálja a másikat, az még ovis szinten van. Akár fiú akár lány.
Én is csak a vékony, magas nők táborát tudom erősíteni.
Nekem is hasonló alkatom van, és igenis azt veszem észre hogy ez tetszik a férfiaknak kortól függetlenül, és nem azért mert szétsportolja meg szétkoplalja magát a nő, hanem mert ilyen. Mindenki a természetes állapotában szép, nem azt mondom hogy ne javítgassa senki a hibáit, de ha alapból vastag csontú, molettebb, akkor ne akarjon VS-modell alakot, mert az nem ő.
Szerintem egy magas lány esetében különösen fontos hogy ne legyen elhízott. Ha egy magas lány vékony, kecses, "gazella" alkata van az szép, nőies, de ha sok felesleg van rajta akkor az drabálisnak, tenyeres-talpasnak néz ki ami egyáltalán nem nőies vagy szexi (lásd Molnár "VV" Anikó). Ha egy alacsonyabb nő teltebb, husisabb, kissé molett (nem hájas) az még lehet szexi, de ugyanezek a paraméterek egy 180-as nőn már nem mutatnak jól.
Ezt egyébként saját, személyes példámból mondom, én 178 centis lány vagyok, szerencsére vékony alkatú. Volt egy időszak amikor sajnos mégis felszedtem magamra kb 10 kilót, na akkor már nem éreztem magam jól a bőrömben, nagy darabnak, nehézkesnek néztem ki, utáltam tükörbe nézni, úgyhogy megráztam magam és gyorsan le is adtam.
Szerintem az ideális az ideális a feszes-sportos, karcsú alkat, egyébként magasságtól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!