Ez a gördeszka mennyire lehet jó szerintetek? Strapavírónak tűnik? Vagy csak olcsó kínais?
Figyelt kérdés
ezt a deszkát fogom megvenni, kezdő vagyok, most szeretnék megtanulni.
1x már vettem de 2 nap után annyi lett neki.. szerintetek ez jobb ??
2013. júl. 10. 20:52
1/4 anonim válasza:
Ezt meg ne vedd! Ez egy fos látszik rajta. Kb 2*-szer használnád és tönkre menned. A jófogás-on én árulok egyet 7000 Ft haverom használta egyszer kb 30 percre. Nézd meg nagyon zsír :D ha nekem nem lenne 2 deszkám èn is megvenném:) az is kezdő deszka de azt mondta lehet alkudni. 6000 ft lenne ha kell ;)) piros az alja és van rajta egy deszkáhó fiú meg egy piros kis figura aki görkorcsolyázik. Nagyon zsírul néz ki. Ha érdekel írj privit és holnap belinkelem neked csak most telón vagyok:D 18/D
3/4 A kérdező kommentje:
linkeld be pls:)
2013. júl. 10. 21:51
4/4 anonim válasza:
Ne vegyél olyan deszkát aminek fel van törve a tailje azzal már nem lehet semmit kezdeni sztem vegyél új lapot pl www.garagestore.hu oldalról rendelj vannak komplett deszkák 20 ezer forintér sokkal jobban megéri mintha veszel egy használt fos deszkát 7000 ezerért minthogy veszel egy újat 20 ér aminek a függője birja akár évekig a kerekek is a lap az kb 3-6 hónap ha okosan használod aztán már csak a lapot kell cserélned egyébként itt vannak lapok már 7ezer forintért és ezek nem ratyi kezdő deszkák ezekkel már amcsi profik is tolják én deszkázom halgass rám gyűjts kicsit inkább, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!