Nagyon rosszul nézne ki a rövid haj ha elálló fülem van? 15/L
Szerintem vágj bele! szó szerint... :D
Éveken keresztül volt viszonylag hosszú hajam, gyűlöltem. Levágattam rövidre, sokkal jobb volt. Az meg, hogy a férfiaknak mi tetszik ne befolyásoljon, nekem rövid hajjal sokkal több udvarlóm volt. Most, hogy újra megnőtt a hajam, a barátom hozza mindig a tablóképem (ott még rövid), hogy ez milyen szép volt. Pedig a hosszú haj sem áll rosszul szerintem.
Ha levágatod a hajad, kinyílik az arcod, ami mindenről, eltereli a figyelmet. Ne hagyd magad eltántorítani! Keress egy jó fodrászt, és beszéd meg vele, hogy ő milyen fazont tanácsol. :)
Én is így voltam vele, de pont ma voltam fodrásznál és direkt hangsúlyoztam, hogy a hajam a fülemet takarja. A hajam zseniális lett, pont olyan amilyet akartam. Úgyhogy én teljes mértékben ajánlom, hogy vágasd le. Sokkal egyedibb leszel tőle.
Amúgy itt van egy pár ilyen haj: [link]
Én kb 10 évig vergődtem, hogy levágassam vagy ne.
1 hónapja levágattam a hátközépig érő hajamat rövidre.
És mindenkinek sokkal jobban tetszik.
Szerintem vágj bele.
De úgy, hogy normális fodrászhoz menj el, aki elmondja mi lenne a jó, hogy állna jól, ha rosszul állna, akkor azt is megmondaná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!