Rendeltem valamit netről. Fizethetek így?
Figyelt kérdés
szóval rendeltem valamit netről (vatera) még nem beszéltem az eladóval semmit, de gondolom úgy kéne hogy előre kell utalni a pénzt. na de én 16 éves vagyok és nem tudok utalni.. ilyen esetbe mit kell tenni?? nem rendeltem még ilyen helyről max cégtől de ott úgy volt hogy kihozta a futár és neki adtam oda a pénzt. lehetséges most is így vagy magán személynél nem?? vagy előre el kell postáznom a pénzt és csak így küldi?? de akkor drágább lesz nem? vagy hogy van ez? bocsi még nem csináltam ilyet ezéért vagyok ilyen tudatlan..2013. júl. 10. 14:17
1/1 anonim válasza:
a szállítási feltételeknél meg kellett volna nézned, hogy hogyan lehet utalni.de egyébként az utalás nem korhoz kötött.kérd meg anyukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!