12/19 anonim válasza:
FÚJ! Bocsi de ez a véleményem a hajadról. Tipikus ecsethaj. Amúgy meg nem tetszel, a világosabb szemű pasik jobban bejönnek. Nem lenne nálam esélyed. De hát ízlések és pofonok.
13/19 anonim válasza:
Nem lenne eséLYed :/, mivel "17-vok" buta tekintetet vágó,(az a haj valami eszméletlenül béna) fiú vagy
bocs de ez az igazság, ez így senkinek sem szimpatikus
14/19 anonim válasza:
egyébként meg ezt így akartam írni: "esélyed", amíg valaki férreértené,tudom,hogy "ly"-nal írják az "esélyt" :)))
15/19 A kérdező kommentje:
:DD a hajamról annyit. hogy, nem ilyen szokott lenni.. nem így szoktam hordani. ez csak egy pillanat kep:D azert is vagok ilyen kepetxd
2013. júl. 12. 14:22
16/19 anonim válasza:
hát jó...akkor kérhetnék 1 másik képet,ahol "nem így" van a hajad,hanem, ahogy szoktad hordani...
18/19 anonim válasza:
19/19 A kérdező kommentje:
d
2014. febr. 3. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!