Miért nem sikerűl elkészítenem a cukorgyantát?
Figyelt kérdés
Az összetevőket elkezdem forralni, jó is minden, és mikor már sötét színe van ahogy írták, kavargatom, és mikor már kezd kihűlni akkor bekeményedik, és olyan mint a karamell.:(( Eljátszottam ezt 2x. Fogalmam nincsen, hogy mit rontok el :( Kérlek segítsetek!2013. júl. 10. 12:55
1/5 anonim válasza:
Az én próbálkozásommal is ez történt, úgyhogy nem nagyon tudok segíteni, viszont örülök, hogy nem csak én rontom el. :)
2/5 A kérdező kommentje:
jóvan akkor :DD
akkor valaki tud segíteni nekünk?:)
2013. júl. 10. 13:37
3/5 A kérdező kommentje:
A maradék masszát újra felmelegítettem, h ha megint szar, akkor most azzal próbálkozzak, és tettem hozzá még citromot, mert azt olvastam, h számít a savasságától, és túl sokat tettem bele, így a kezemmel mikor gyúrtam akkor jó volt, felvittem a lábamra, és rajta maradt xD Dee amit letudtam tépni, az gyönyörű :D holnap újra megpróbálkozom, több citrommal :D
2013. júl. 10. 16:16
4/5 anonim válasza:
Én eddig csak egyszer próbálkoztam, akkor azt hiszem túlfőztem. De igazából nem tudom eldönteni, te kb hány percig szoktad?
5/5 A kérdező kommentje:
hát kb 5-6 perc. Ma amit megpróbáltam azt mg addig se hagytam hanem halvány barnára, de úgy se volt jó :D Most már tényleg nem tudom mi a baj :((
2013. júl. 11. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!