Fiúk! Nektek tetszik a szőke derékig érő haj? Vagy inkább barna derékig érő haj? Kort is légyszíves.
Én unatkozom is, többet mint kellene.
Mondjuk volt még pár fura csaj a regényekben ilyen például Crosscrux akinek középhosszú fényesfekete haja van és a hátán viseli az Elátkozott Kereszt 5000-t (későbbiekben a 10 majd a 25 ezrest - utolsó évadra kapja meg az 50.000-st amit Späädex kriptájában találnak meg mielőtt D.Eszter, Oslow és "Demot tizenkettes" társaság fel nem élszti magát Späädex-et), ő pedig később összejön Mr.Black-el akinek elég gyenge szálú fekete haja van ami ilyen "zombis" módon lóg le az arca két oldalán.
Aztán ott van még Xandra akinek szőlésbarna haja van, és levegővé tud alakulni, LullabyLola akinek vöröses enyhén göndör haja van és persze MachineClare aki ilyen kocka, rövid hajjal és egy elég hightech szemüveggel.
Mondjuk vagy 200 másik szereplő van még, de most csak a főbb csajkarekterekre tértem ki.
Nekem a lényeg,hogy hosszú legyen és ápolt,mellette ha hullámos akkor végem van :D
Nekem volt,hogy az exemet háttal fordítottam magamnak és néztem a haját félórán keresztül en meg csak ott ült,meg se mozdulhatott. :)
Képet ;))))
25Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!