Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gaz ha valaki nyaron visz...

Gaz ha valaki nyaron visz magaval egy torolkozot buszozaskor?

Figyelt kérdés
Vannak az ilyen mubor uleses regi buszoo es egyszeruen abba a 15-20 perces buszozasba is raizzadok az ulesre. Tok gaz ugy felallni hogy ott a combomtol izzadt az ules meg eleg gusztustalan hogy mki odaizzad aztan arra raulni. Igy tok nem szeretek buszon ulni gondoltam ha vmivel leteritem ugy nem erintkezik a borommel es nem lesz ott vizes az ules. Vagy ti hogy szoktatok ezt kikuszobolni? Siman felalltok a buszon es nem torodtok vele alapon vagy?

2013. júl. 9. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet! Nekem is hasonló problémám van, de ez még nem jutott eszembe.

Ne törődj vele, másik mit fognak gondolni, legalább kényelmesen és higiénikusan tudsz utazni. Ráadásul még a többieknek is jobb hogy nem izzadod össze az ülést. Ekkora melegben egyébként is mindenkinek megvan a maga kis módszere a túlélésre. :D

2013. júl. 9. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb olyan ruhát felvenni, amiben nem folysz az ülésre. Legalábbis nekem, az.

Térdig érő nadrág, szoknya...

2013. júl. 9. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Én fogom egy zsepit és letörlöm.
2013. júl. 9. 13:36
 4/6 A kérdező kommentje:

35 fokba nem akaroo terdig ero nadragba lenni a buszozas miatt.

amugy a letorles se rossz, csak az a baj, hogy engem zavar ahogy cuppog oda a labam.

2013. júl. 10. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:

fiú vagy lány vagy?

ha nő, akkor egyszer próbáld ki, hogy mi a melegebb:

miniszoknya/rövidnadrág

vagy

egy térdig érő lenge szoknya!

Meg fogsz lepődni!

2013. júl. 10. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:
De nem szeretem a hosszú szoknyákat, ami olyan hosszú, hogy ne érjen az üléshez a lábam abszolút nem venném fel, ami térd fölé ér az meg ha leülök akkor ott vagyok, mint eddig.
2013. júl. 10. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!