Hogyan készíthetek szép manikűrt- pedikűrt?
Figyelt kérdés
A barátnőm esküvője lesz, és szeretnék szép kéz és lábkörmöket, viszont a környéken nincs manikürös, és más városba átmenni, nincs lehetőségem. Szeretnék egy szép francia manikürt kézre lábra egyformán, viszont a lábamon, pontosabban a kis lábujjamon nagyon csúnya a köröm, olyan mintha ketté lenne válva és a felülete is nagyon egyenletlen. Hogyan tudnék szép manikürt csinálni, mire van hozzá szükségem? Lakkom van sok, általában egy színűre szoktam festeni, ilyet még nem csináltam soha. Strasszokat mivel ragaszthatok rá? Műkörömragasztó jó hozzá?2013. júl. 7. 15:02
1/3 én06 válasza:
szia! a kis lábujjkörmöd miatt ne aggódj, a leges legtöbb embernek olyan! a szín függ a ruhádtól. ha fehér vagy fekete a ruhád mehet véleményem szerint bármilyen szín, persze odaillő, valami kedves árnyalat. szerintem ne legyen feltűnő, inkább precíz. ha színes a ruhád találj készletedből valami hozzápasszol színt, aztán jöhet a francia köröm kinézethet a fehér 'csík. ajánlok valami pappírt ami eltakarja körmöd azon részét, ahol nem szeretnéd fehérre festeni. akár használhatsz tapaszt is! ahogy majd egyszerűbb lesz számodra!:D
2/3 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a pedikűr nem a lábkörmök kifestését jelenti?
A kisujjadról viszont tölthetnél fel képet, mert az nem teljesen okés, hogy ilyen a körmöd.
3/3 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de mielőtt hozzáláthatnék a festéshez, manikürőzni és pedikürözni is kell, és én ehhez is kértem segítséget!
2013. júl. 7. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!