Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Makrofelvételt lehet csináltatni?

Makrofelvételt lehet csináltatni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor hol és mennyiért?

Nagyon megnézném az én szememet is úgy, mert nem az a tipikus hétköznapi.

2013. júl. 5. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ismerősnek nincs jó gépe makroobjektívvel? :)

Esetleg bemehetsz egy fotóshoz, bár nem tudom, műtermi fotózáshoz "tartanak"-e ilyen objektívet, de próba szerencse :D

2013. júl. 5. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Makro szinte már a szarabb kis digitális gépeken is van Ha csak egyszerű közeli éles képet akarsz... Ha baromi nagy felbontású szuperéles cuccot akkor kell hozzá az ilyen meg olyan objektív... De komolyan képes lennél elmenni és még fizetni is érte hogy egy képet csináljanak a szemedről? :D
2013. júl. 5. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Megkérsz egy fotóst, tuti megcsinálja.

Első: nem kell makró obi sem, elég egy feltekerhető 2k-s előtét lencse.

2013. júl. 5. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó hát nyilván már minden létező gépben, még a telefonokban is van makró mód, de azért ilyesmit azzal nem lehet: [link] :D

Én is megnézném a szemem ilyen közelről :D

2013. júl. 5. 11:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Elnézést, hogy csak most reagálok, de eddig nem voltam gépközelben.

Igen, a kedves válaszoló által linkelt felvételre gondoltam. Akkor utána fogok járni mindenféleképpen! (:

2013. júl. 15. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!