Hogy nézek ki? Hány évesnek tűnök?
2013. júl. 2. 20:35
31/40 anonim válasza:
Első benyomás: már megint egy 13 éves -.-"
Kommenteket elolvasva: woo 19 nem is rossz :D
A ruhád nagyon stílus.
Pontokkal kifejezve: 10/8, mert tízpertíz nincsen, kilencest pedig nem adhatok, mert melegem van.
23/F
Jah mit kellene változtatnod? Semmit...így is tetszel, esetleg egy mosolyt ragassz fel ;)
32/40 anonim válasza:
A saját véleményem:
A tested formásnak tűnik.Szerintem testhez álló ruhákat kéne hordanod.A fejet gáz! A hajaddal igazán kezdhetnél valamit.A szemöldököd szanaszét nőtt.A szeme pici.stb...
Sminkelj! Még egy kevés is csodákra képes! Ha esetleg szeretnél még valamilyen tanácsot kérni privben nyugodtan írhatsz! :)
10-7,8
17/L
33/40 anonim válasza:
19 vagy?Sokkal fiatalabbnak tünsz olyan 15 évesnek vagy a fene tudja.
34/40 odoreu válasza:
szerintem minden rendben jol nezel ki!
35/40 anonim válasza:
hát nagyon jól nézel ki és tűnsz az arcodat nézve vagy 12-13 nak de hogy 19 vagy ez döbbenet :D szerintem tökéletes lennél, ha a szemöldököd szednéd, de így is 10/9.9
36/40 anonim válasza:
Szép vagy, fiatalabbnak tűnsz, ennek még később örülni fogsz, de szerintem csak a kép "előnytelen" :) 19F
40/40 anonim válasza:
Azt még hozzá kell tennem ,hogy pont az benned a szép ,hogy természetesen vagy ilyen szép ,és nincs rajtad 40 kiló smink. Szerintem maradj ilyen! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!