Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az a katalógus értékesítés?

Susogosmacko kérdése:

Mi az a katalógus értékesítés?

Figyelt kérdés
Mi az? Mit kell csinálni??

2013. júl. 2. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A katalógusos értékesítésre gondolsz?Katalógust mutogatsz embereknek,ha megtetszik nekik valami te megrendeled majd átadod nekik az árut.Olyan mint az avon,oriflame,farmasi,ebizsu,betly,amway,stb..
2013. júl. 2. 14:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen. És ezt hol kell?? Úgy értem kiállni az utcára és ott mutogatni?? Ezt bármilyen korosztálynak lehet?
2013. júl. 2. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ismerősöknek,rokonoknak odaadsz egy-egy katalógust,megkérheted őket hogy mutassák meg az ő ismerőseiknek.Megmondasz nekik egy fix időpontot mikor mész begyűjteni a rendelést addig nézzék át és ha megtetszett valami írják föl egy papírra a kódszámot darabszámot,te pedig leadod a rendelést,ha megérkezett elviszed nekik,vagy megmondod mikorra mehetnek érte.
2013. júl. 2. 14:53
 4/6 A kérdező kommentje:
És ezt hol kell?? Úgy értem kiállni az utcára és ott mutogatni?? Ezt bármilyen korosztálynak lehet?
2013. júl. 2. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehogy kell kiállni az utcára.Csak vannak olyan emberek akkikkel napi szintű kapcsolatban állsz és oda tutdod nekik adni.
2013. júl. 2. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem 18 fölött, de nem vagyok biztos benne..
2013. júl. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!