Ilyen talpbetétet (ugyan ezt) láttátok már valahol? Hol kapható?
Figyelt kérdés
ugyan ilyenem van, vagy deichmann, vagy humanic, vaaaagy, fogalmam sincs, hol vehettem...
szerintetek kapható itthon?
aloe vera talpbetétre semmit nem találtam googleban...
2013. jún. 30. 12:28
1/4 anonim válasza:
Itt egy aloe verás talpbetét, nem pont ugyanolyan de aloe-s
3/4 A kérdező kommentje:
igazából a márka, meg az összetétel nem érdekel.
azért keresem annyira bőszen (tőlem aztán hello kittys is lehetne, vagy csoki illatú, vagy ananászos), mert olyan a szivacs, amit NEM LEHET egyszerűen ki/le/széttaposni... már 5 éve megvan, és teljesen jó, új állapotban van. minden cipőmből kiveszem a betétet, és ezt teszem bele, mert milliószor kényelmesebb.
Szóval az aloe vera nem fontos, a szivacs a lényeg. de gondolom, hétköznapi szivacs, csak valahogy jobb, mint amiket a cipőkbe tesznek...
2013. jún. 30. 14:48
4/4 A kérdező kommentje:
amúgy JOMA a márkája, de Magyarországon most még sincs? pedig itthon vásároltam. :(
2013. jún. 30. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!