Föl lehet már venni télikabátot, vagy kinevetnek benne?
Figyelt kérdés
Hosszú fekete klasszikus télikabát, de tegnap néztem, senki nem hord még, viszont én megfagyok... Szóval,lehet már?2009. okt. 15. 06:24
1/10 anonim válasza:
Mások miatt ne fagyj meg!
Amúgy tényleg qrva hideg van,úgyhogy vedd fel!
2/10 anonim válasza:
Okos ember az időjárásnak megfelelően öltözik,és nem érdekli,hogy más miben jár.Gondold meg:te azért nem veszel fel télikabátot,mert a többi gyerek sem veszi még fel,és ők ugyanezt gondolják,addig,amíg valakinek nem jön meg az esze,és előveszi a télikabátot.Akkor már mindenki "utánozza"
3/10 anonim válasza:
Én már télikabátot hordok^^
Ha fázol nehogy már mások mondják meg mit veszel fel! xD
4/10 anonim válasza:
Én már a kérdésed miatt kinevettelek. Magaddal foglalkozz, ne mással!
5/10 anonim válasza:
Én már nagyon sok embert láttam télikabátban tegnap, szóval szerintem nyugodtan! A XII. kerületben már tegnap is havazott!
6/10 anonim válasza:
hosszú kabátban is sokan járnak már! :)
7/10 anonim válasza:
Szerintem is nagyon hideg van.Én nagyon sok embert láttam télikabátban.Ma már én is abba mentem,sőt sapkát is vettem fel,holnap még sálat is viszek,mert fázik a nyakam.
8/10 anonim válasza:
Én már 2 napja télikabátba járok, ma pedig már sálat is vettem föl :D
9/10 anonim válasza:
MI sulink 99%-a télikabátot hord..ÉNIS..:P
10/10 anonim válasza:
Szerintem is szard le a többieket, ha fázol... pl. reggel én felvettem kesztyűt, csak rajtam volt kesztyű a buszon. De nem értem, a többiek keze nem hideg? Vagy csak "ciki"? Hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!