Az hogy lehet hogy egyes anyukák40-50 évesen is olyan szépek fiatalosok tini alakjuk van 3-4 gyerek utan meg sok anyuka meg olyan anyukas elhizott nem feszes már 1 gyerek után?
Manapság divat a genetikára fogni mindent.
Oké befolyásol, ez tény.
De lehet tenni ellene. Anyukád valószínűleg nem sportol rendszeresen és/vagy sok hízlaló ételt (magas szénhidráttartalom) eszik.
Anyum 58 éves de 45-nek nézz ki :-)
mindig is kicsi vékony filigrán alkat volt soha nem fogyózott, bármennyit is evett nem ment fel rá egy kiló sem
bár most kicsit kerekedett has tájékon de még ez is jól áll neki :-)
ellenben én a Nagyim alakját örököltem mindenhol kerek vagyok :-) ha lefogyok az "ideális súlyomra" akkor összeesik a mellem a fenekem, beesik az arcom és úgy nézek ki mint egy végstádiumú rákos beteg .....
szal ha jól akarok kinézni akkor +8-10kg "felesleg" legyen rajtam
szal én a genetikára hajazok inkább....
de tény h a sport és a rendes étkezés is sokat alakíthat a testen
Vannak NŐK csupa nagy betűvel meg vannak a nőstények!
Nem nehéz kitalálni, hogy melyik kategória néz ki 40 felet, több gyerekkel is jól.
Ez egy érdekes dolog.
Anyósom egy bomba nö 53 éves , 45 kg habár alacsony is. Nincs egy deka felesleg sem rajta, hosszú szöke haja van, és szuper böre. Habár rengeteget mozog, napi 5 km-t megy bicajjal dolgozni, és mindig oda figyel mit eszik, édességet napi 1x és a zsírosakat mind kerülni. Mennyiségre is keveset eszik. Szuper mini ruhákat tud felvenni, sokszor az is a baj, hogy csak 34-s méret jó rá, és elég ritka felnött méretben.
Viszont fiatal nöként nem volt túl szép. Elég gebe volt és az arca is mindig elég beesett volt, tényleg nem volt nagy szépség. most viszont gyönyörü, neki csak jót tettek az évek.
Anyám meg egy gyönyörü nö volt, vékony is, de rengeteget eszik és hízik is rendesen. 80 kg , és mindig sír, hogy kövér, de tényleg nem ártana odafigyelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!