Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok, nagyon, mit...

Csúnya vagyok, nagyon, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

2013. jún. 27. 17:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
tök normális vagy nem vagy csúnya
2013. jún. 29. 20:42
 12/19 anonim válasza:
Ez nem csúnya, csinos lány vagy.
2013. jún. 30. 14:07
 13/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy! ;)
2013. júl. 8. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy csunya,de hogy elfogadd magad itt nehany tipp:

Haj! Valtoztass! De ne vagasd rovidre! Nem feltetlen kell elmenni fodraszhoz az is jo ha csak maskepp fogod ossze.Probalgasd. De ha vagni fogod mindenkepp gondold at sokszor!Az hosszu ido mire visszano es nem tudod gyorsitani, csak ovatosan vagass!!!!

Smink.En mindig is a sminkek ellen voltam, azt gondoltam felesleges. Probald ki. Allj a tukor ele smikelj enyhen kozepesen es erosen. Mindegyiket fotozt tobb helyzetben, mosolyogja, komoly arccal stb... Alakitsd magadhoz,maximum nem tetszik..:) az eletkor meg ne akadalyozzon. ha jol erzed magad akkor hajra,de ezt is csak hatarokkal.nem egyenlo az igenyesseg es az eltulzas egymassal

Ruha! Akarhol laksz a jolkinezo ruhak nagyon dragak. Ne szegyelj kinaiban vagy turkaloban vasarolni! ha erre sincs nagyon penz,akkor se csuggedj, a ruhaidbol remek parasitasokat tudsz keszinteni. tuti akad hasonlo/egyforma szinu ruhazatod/cipod/kiegeszitod. parasitsd oket.

dobd fel a regi ruhadarabjaid. jo moka:)) ha beirod a googlebe h DIY(Do It Yourself-csinald magad) akkor egy csomo ruhas tipp is van

a legfontosabb! barki is szol ha neki valami nem tetszik neki rajtad,butasag lenne ha azt mondanam ne foglalkozz vele.Igenis foglalkozz! Ha azt mondja pl:tul eros a sminked, menj haza nezd meg ,gondolkozz el rajta!!!!!,ha egyetertessz vele valtoztass,ha nem akkor ne erdekeljen:)))

szerintem nagyon szep vagy csak meg nem talaltad meg onmagad..:)

2013. júl. 20. 00:16
 15/19 A kérdező kommentje:
de hiszen én már 20 éves vagyoooooooooooooook
2013. júl. 31. 08:33
 16/19 anonim válasza:
Te?! Húsz éves?! o.O Komolyan mondom, kinézel max 16-nak, talán 18-nak.
2013. aug. 4. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép vagy,így természetesen,ahogy vagy!

Nem kell semmi más,csak egy kicsit több önbizalom.Aki azt mondja,hogy csúnya vagy,azzal ne foglalkozz.

21/F

2014. ápr. 24. 10:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy,de ezt ki kéne emelni,mert első ránézésre szürke,nagyon átlagos vagy,akit észre nem vennék az utcán,pedig nagyon jók az adottságaid,nekem tetszik az arcod.Ha gondolod,írj,adok pár tippet(nem cseszegetni akarlak,csak ha nem vagy elégedett magaddal,kis dolgokkal nagyon látványos változást érhetnél el,és szépnek látnád te is önmagad.)
2014. máj. 2. 15:39
 19/19 anonim válasza:
Szia elfogadtad magad így ?Kérlek irj privátban
2021. júl. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!