Nem vagy csunya,de hogy elfogadd magad itt nehany tipp:
Haj! Valtoztass! De ne vagasd rovidre! Nem feltetlen kell elmenni fodraszhoz az is jo ha csak maskepp fogod ossze.Probalgasd. De ha vagni fogod mindenkepp gondold at sokszor!Az hosszu ido mire visszano es nem tudod gyorsitani, csak ovatosan vagass!!!!
Smink.En mindig is a sminkek ellen voltam, azt gondoltam felesleges. Probald ki. Allj a tukor ele smikelj enyhen kozepesen es erosen. Mindegyiket fotozt tobb helyzetben, mosolyogja, komoly arccal stb... Alakitsd magadhoz,maximum nem tetszik..:) az eletkor meg ne akadalyozzon. ha jol erzed magad akkor hajra,de ezt is csak hatarokkal.nem egyenlo az igenyesseg es az eltulzas egymassal
Ruha! Akarhol laksz a jolkinezo ruhak nagyon dragak. Ne szegyelj kinaiban vagy turkaloban vasarolni! ha erre sincs nagyon penz,akkor se csuggedj, a ruhaidbol remek parasitasokat tudsz keszinteni. tuti akad hasonlo/egyforma szinu ruhazatod/cipod/kiegeszitod. parasitsd oket.
dobd fel a regi ruhadarabjaid. jo moka:)) ha beirod a googlebe h DIY(Do It Yourself-csinald magad) akkor egy csomo ruhas tipp is van
a legfontosabb! barki is szol ha neki valami nem tetszik neki rajtad,butasag lenne ha azt mondanam ne foglalkozz vele.Igenis foglalkozz! Ha azt mondja pl:tul eros a sminked, menj haza nezd meg ,gondolkozz el rajta!!!!!,ha egyetertessz vele valtoztass,ha nem akkor ne erdekeljen:)))
szerintem nagyon szep vagy csak meg nem talaltad meg onmagad..:)
Szerintem nagyon szép vagy,így természetesen,ahogy vagy!
Nem kell semmi más,csak egy kicsit több önbizalom.Aki azt mondja,hogy csúnya vagy,azzal ne foglalkozz.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!