Mit csináljak? 4honap alatt kb. hiztam 5kg-t leginkább a fenekemen látszik a változás. Tovább lent.
Figyelt kérdés
Szerettem volna hízni,mert nagyon vékony voltam..most már azért jobb..nem volt semmi ilyen jellegű problémám a hizokura előtt.. sportoltam meg minden de leginkább sokat ettem.Még majd szeretnék hizni..De pár hete észrevettem,hogy a fenekemen sriák jelentek meg és nőt ott szőr is ami fekete,eléggé hosszu.. Mit tudnák ez ügyben tenni? kérlek segitsetek.. és ne azt mondjátok,hogy borotváljam le!!!! L14 45kg.2013. jún. 27. 11:44
1/6 anonim válasza:
A stria azért lett, mert nyúlik a bőr. Nem feltétlenül a hízás miatt van, egyszerűen csak nősz és ilyen a bőröd, én is csíkos vagyok a combomon, ez van. A szőr ellen a fenék felületén nem tehetsz semmit, esetleg ha pár szál van, kitéped szemöldökcsipesszel. Borotválás nem ajánlom mert a borosta se szebb látvány, de ha annyira nagyon zavar, epiláld.
2/6 anonim válasza:
hány cm vagy? mert én 162-163 cm-hez vagyok 43 kg és én fogyni akarok. szerintem ne hízz többet mert nehéz lesz leadni.
3/6 anonim válasza:
Nem mindegy hány centi vagy, de 45 kilóval eszedbe ne jusson fogyni!!!
4/6 anonim válasza:
És hogy sikerült ennyit híznod?Leírnád privibe?
5/6 anonim válasza:
Kettes, milyen koszorút kérsz a sírodra?
6/6 A kérdező kommentje:
4-futottam egy héten 1x vagy 2x mikor milyen kedvem volt olyan jo fél orát:)Sokat ettem..állandoan csak a hütőt nyitogattam,egyépként160cm körül vagyok.
2013. jún. 28. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!