Mikor kezdtetek el topot hordani?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ti mennyi idősen kezdtetek el toppot hordani? Mekkora volt akkor a melletek? Nem csúfoltak titeket az iskolában miatta? Előre is köszönöm a válaszokat.:)2013. jún. 26. 13:25
11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ismerős:))) én most végeztem a 6.-at. 13/L:)
2013. júl. 3. 17:42
12/19 anonim válasza:
Én 4.-ben keztem el hordani 5.-ben már melltartót hordtam most is melltartót hordok mert nekem elég nagyok 14L
13/19 anonim válasza:
én már 10 évesen hordtam:D nem csúfolt senki:D
14/19 anonim válasza:
én 10 évesen kaptam az első toppomat :) és nem csúfoltak miatta sőt amíóta én hordom azóta hordja mindenki más is .) én indítottam el a láncot :)
15/19 anonim válasza:
11 éves koromtól most 12 vagyok 6. ba megyek és az osztályból max 5-6 lányvan aki nem hord de abbolis minimum kettő trikót hord
16/19 anonim válasza:
Nekem baromi korán, 8-9 évesen kezdett el nőni, de csak 10-11 éves koromban kezdem el hordani, mert akkor már muszáj volt.
17/19 anonim válasza:
11 évesen kezdtem, de még most is elég lapos vagyok.. habár kezdek nőni :-)
18/19 anonim válasza:
10-11 évesen kezdtem hordani, 5.-ben, éngem is csúfoltak de volt még néhány jó barátnőm aki kiállt mellettem. Hát, nekem se kicsik a melleim...
14/L
19/19 anonim válasza:
Én most kezdtem el év elején hordani, mert már elég nagy volt ahhoz hogy a topp tartsa. Mikor elmentünk vásárolni nyáron, láttam hogy tök frankó gyerek toppok vannak az akasztón, megnéztem őket és levettem 6-ot. Azon kívűl volt/van több toppom is, de azokat nem nagyon hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!