Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meddig növök? 14 éves lány...

Meddig növök? 14 éves lány vagyok 173 cm. Már egy ideje nem növök, vagy legalább is lasabban.

Figyelt kérdés
áll. egy lány miután megjött az után 2 évvel haggya abba a növekedést.

2013. jún. 26. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:

14 évesen még csak kicsivel több, mint 1 éve menstruáltam és 5 centi választott el a felnőttkori magasságomtól

és HAGYJA!

2013. jún. 26. 12:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez teljes mértékben embertől, genetikától függ.

Mondjuk 14 évesen magas vagy, de önmagában egy nőnél a 173 cm-es magasság szerintem tök jó.

Lehet, hogy gyorsan, hirtelen nőttél meg, és mára már beállt a növésed, így többet nem fogsz, de kitudja... nekem a mensim 13-14 évesen jött meg, akkor voltam 166-167 cm max. 19 vagyok, 10. koromban (16 évesen) már 172 cm voltam, és azóta is annyi vagyok, szóval én valószínűleg már nem fogok nőni. De azt olvastam, hogy egy lány magasságban 20 éves koráig nő, és 25 éves koráig "formálódik" alkatilag (csípő, derék, cicik stb...)

A lényeg, hogy ezt előre senki sem tudhatja, meddig fogsz nőni.

2013. jún. 26. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!