Miért teszik a lábukat keresztbe a nők, amikor leülnek?
Van aki szamara kenyelmes van akinek nem..
Ha rovidebb a ruha akkor persze a kilatasert tesszuk keresztbe a labunkat.
Amugy is sokkal noiesebb mintha ugy leb-sz-nk magunkat valahova...
Ezzel is megvagyunk kulonboztetve a ferfiaktol
Persze van olyan no aki nm rakja keresztbe, ennyi, no problem.. senkit nm izgatja, hogy o miert nem rakja keresztbe?!
:D
Én most is így ülök:DDD
megszoktam és igen már reflexből megy. Nagyon kényelmes és szerintem elegáns is. ennyi.
Nem értem hogy tudtál így írni a billentyűzettel,,,ugyanis ha keresztbe rakom a lábam ahhoz h írjak nagyon előre kell hajolnom :)
Nekem mint pasinak ez nem megy,,, de végül is nem is célom,, csak kíváncsiság volt. Ha nektek jó és kényelmes akkor hajrá :) A válaszokat pedig köszönöm.
Én is keresztbe tett lábbal ülök most is, és hátra vagyok dőlve. Nekem kényelmes így gépelni. :)
Egyébként nekem valahogy már kislánykorom óta szokásom, hogy keresztbe tett lábbal ülök. Nem emlékszem, magamtól szoktam-e rá vagy a felnőttektől lestem-e el, de azóta így a legkényelmesebb ülnöm. Pedig állítólag elég egészségtelen, de ez van. :3
Hallod fogalmam sincs :D nő vagyok,de utálok úgy űlni, csak ha olyan helyen vagyok vagy ha pici a ruha,de nem értem mért kell a többségnek farmerban is keresztbetett lábbal lenni. Magam részéről kényelmetlen, zsibbadok, és bepálik ott ahol nem kellene :)
Sokkal jobban szeretek úgy űlni, hogy a jobb bokám a bal térdemen van,csak enyhén trampli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!